Tachinări în pat la Ferma » Momente romantice în show-ul transmis de Pro TV: Diana Belbița, jocuri periculoase în așternut!

Articol de GSP miercuri, 06 februarie 18:21

În această seară are loc un nou episod din show-ul Ferma, televizat de Pro TV. Diana Belbiță și Marius Crăciun s-au apropriat foarte rapid și au devenit prieteni de încredere.



Au început să vorbească, apoi au trecut la glume și mici tachinări. Marius observă de fiecare dacă când Diana este machiată și îi spune cuvinte dulci luptătoarei MMA. Marius a apelat la tot felul de tertipuri și a ajuns să doarmă lângă Diana în Ferma.

Dar.... totul va merge câțiva pași mai departe! Chiar în ediția din această seară, de la 21:30. Marius va începe intenționat o "bătaie" în joacă chiar în... PAT! Momente romantice în plină pădure. Sunt șanse mari să vedem primii pași ai unei povești de dragoste, dar rămâne de văzut cum va evolua relația dintre cei doi, mai ales că în acest moment niciunul nu este implicat într-o relație.

CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN EDIȚIILE PRECEDENTE

»»» Dezvăluire zguduitoare la Pro TV: "Mi-a dat inelul de logodnă, dar după mi-am dat seama că e.... homosexual!"

»»» FOTO Au uitat că sunt filmați și-au dat frâu plăcerilor în Ferma » Cătălin Moroșanu i-a prins dezbrăcați în cadă pe Ioana și Jorge!

»»» Imagini INCENDIARE la TV: Ioana Filimon, show SEXY în emisiunea Ferma!

»»» VIDEO+FOTO Ups! S-a văzut tot în Fermă » Otilia "Bilionera" imagini interzise minorilor în prime-time la Pro TV!

diana belbita 1

Diana este multiplă campioană la Kempo, kickboxing și luptătoare profesionistă de MMA. S-a apucat la 12 ani de cursuri de Judo, iar la vârsta de 15 ani a decis să-și ia viața în propriile mâini și a plecat de acasă. Cel mai bun prieten al ei este o jucărie, pe care o ia cu ea la fiecare dintre luptele pe care le are. 

În schimb, Marius spune că cele mai frumoase momente din viața sa au avut legătură cu sportul. A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, este membru al echipei naționale olimpice la Judo și a reușit să ajungă până în finala show-ului Ninja Warrior România.