Dezvăluire zguduitoare la Pro TV: "Mi-a dat inelul de logodnă, dar după mi-am dat seama că e.... homosexual!"

Articol de GSP marti, 05 februarie 17:49

Otilia Brumă arată nemaipomenit, face senzație în întreaga lume având sute de concerte în Turcia, Azerbaidjan, India, Arabia Saudită sau Bangladesh, dar acum a decis să aibă parte de provocarea vieții.



A acceptat să renunțe la concertele de peste hotare și s-a înscris în show-ul Ferma, transmis de Pro TV, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30.

În această seară, Otilia va face dezvăluiri zguduitoare, în premieră. Otilia a avut o relație de doi ani cu un turc, Sinan și erau gata, gata să facă nunta. Turcul îi oferise deja inelul de logodnă și totul mergea perfect, doar că povestea lor s-a sfârșit.

Într-o discuție avută în Ferma care va fi difuzată în această seară pe Pro TV, Otilia are o discuție cu Geanina Ilieș și Florin Pastramă despre iubire și relații. "Iubirea este peste tot. Trebuie doar să deschizi ochii. Sincer, am avut și eu o relație. Doi ani. Și știam că bărbatul respectiv nu mă iubește. Am stat pentru că a trebuit... Eram logodită! Dar simțeam că nu mă iubește. Ca să aflu peste jumătate de an că era homosexual! Am avut un șoc", a povestit Otilia.

Într-un interviu mai vechi artista dezvăluia: "Chiar din prima lună de relație mi-a dat și inelul. Am rămas șocată când am văzut că era inel de logodnă. După ce s-a terminat relația chiar dacă avea o însemnătate foarte mare pentru mine l-am aruncat".

otilia bruma 2

Cunoscută în toată lumea pentru hitul " Bilionera", cu aproape 225 de milioane de vizualizări pe YouTube, Otilia a fost în centrul atenției încă de la prima emisiune a show-ului. Uitând probabil că este filmată non-stop pe durata show-ului, artista de 26 de ani a fost surprinsă de camere într-o ipostază sexy. Vedeta se schimba înainte de culcare, dar nu s-a "ascuns" total după paravanul din cabana unde locuiesc vedetele.