Dezvăluire zguduitoare la Pro TV: "Mi-a dat inelul de logodnă, dar după mi-am dat seama că e.... homosexual!"

Marti, 05 Februarie

Otilia Brumă arată nemaipomenit, face senzație în întreaga lume având sute de concerte în Turcia, Azerbaidjan, India, Arabia Saudită sau Bangladesh, dar acum a decis să aibă parte de provocarea vieții.A acceptat să renunțe la concertele de peste hotare și s-a înscris în show-ul Ferma, transmis de Pro TV, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30.

În această seară, Otilia va face dezvăluiri zguduitoare, în premieră. Otilia a avut o relație de doi ani cu un turc, Sinan și erau gata, gata să facă nunta. Turcul îi oferise deja inelul de logodnă și totul mergea perfect, doar că povestea lor s-a sfârșit.

Într-o discuție avută în Ferma care va fi difuzată în această seară pe Pro TV, Otilia are o discuție cu Geanina Ilieș și Florin Pastramă despre iubire și relații. "Iubirea este peste tot. Trebuie doar să deschizi ochii. Sincer, am avut și eu o relație. Doi ani. Și știam că bărbatul respectiv nu mă iubește. Am stat pentru că a trebuit... Eram logodită! Dar simțeam că nu mă iubește. Ca să aflu peste jumătate de an că era homosexual! Am avut un șoc", a povestit Otilia.

Într-un interviu mai vechi artista dezvăluia: "Chiar din prima lună de relație mi-a dat și inelul. Am rămas șocată când am văzut că era inel de logodnă. După ce s-a terminat relația chiar dacă avea o însemnătate foarte mare pentru mine l-am aruncat".

otilia bruma 2

Cunoscută în toată lumea pentru hitul " Bilionera", cu aproape 225 de milioane de vizualizări pe YouTube, Otilia a fost în centrul atenției încă de la prima emisiune a show-ului. Uitând probabil că este filmată non-stop pe durata show-ului, artista de 26 de ani a fost surprinsă de camere într-o ipostază sexy. Vedeta se schimba înainte de culcare, dar nu s-a "ascuns" total după paravanul din cabana unde locuiesc vedetele.