Imagini INCENDIARE la TV: Ioana Filimon, show SEXY în emisiunea Ferma! » „Lumea e rea, îmi spuneau «Buzuca»”

Articol de GSP miercuri, 30 ianuarie 20:04

Ioana Filimon e Miss România 2016 și vine din Timișoara. Este plină de energie și este mereu cu zâmbetul pe buze.  



În urmă cu câțiva ani, participarea la competiții de frumusețe a reprezentat șansa de a se muta în București. Ioana a terminat Facultatea de Protecția și Ingineria Mediului și spune despre ea că vrea să demonstreze că poate face față oricărei situații. 

"Am avut o problemă foarte mare cu buzele mele. Mă deranja foarte tare că mi se spunea «Buzuca» sau «Buzoasa». După ce am câștigat concursul de miss, lumea a spus că a câștigat o fată operată. Nu e adevărat, am o singură operație estetică, cea de mărire de sâni.

Lumea este răutăcioasă, nu mă crede. De obicei, femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat. Sunt inteligentă, știu ce vreau de la viață și am venit să câștig. Nu știu ce o să fac la emisiune cu telefonul, dar cred că o să-mi fie cel mai dor de el", a declarat Ioana Filimon în primul episod din Ferma, show transmis de Pro TV.

În episodul din această seară, Ioana a cucerit publicul cu o apariție fierbinte! Acesta n-a ținut cont că este filmată și a apărut provocator în fața camerelor de luat vederi, într-un costum de baie verde, care i-au scos în evidență sânii fermi.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO+FOTO Ups! S-a văzut tot în Fermă » Otilia "Bilionera" imagini interzise minorilor în prime-time la Pro TV!