GALERIE FOTO L-au luat transpirațiile! Zmărăndescu „și-a dat palme” după ce Ioana Filimon s-a DEZBRĂCAT în Ferma

Joi, 16 Mai

Face ce face Ioana Filimon și este din nou în centrul atenției! Miss România 2016 vine din Timișoara și le-a încins imaginația colegilor din Ferma.Timișoreanca a făcut show din nou în emisiunea transmisă de Pro TV! Profitând de clipele de relaxare, Ioana i-a propus lui Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali să o picteze...

Ioana Filimon: - Zmără! Am văzut că desenezi foarte bine și mă gândeam să mă pictezi și pe mine?
Diana Belbiță: - Cică numai dezbrăcată te poate picta!
Cătălin Zmărădescu: - Doar dacă scoți o țâță afară!
Ioana Filimon: - Le scot pe amândouă! În puii mei, și eu fac parte din Fermă!
Cătălin Zmărădescu: - Bine, mă, hai! Hai că mă risc!

Ioana n-a stat mult pe gânduri a renunțat rapid la haine, păstrând doar costumul de baie. "Stai să mă gândesc cum să stau. Spune-mi tu cum vrei să stau, cum ți-ar plăcea ție... Nu e destul de scoasă.... Poziția pentru spate o să fie așa...", a spus Ioana.

Zmărăndescu n-a rezistat provocării și s-a pălmuit de câteva ori.

 "După ce am câștigat concursul de miss, lumea a spus că a câștigat o fată operată. Nu e adevărat, am o singură operație estetică, cea de mărire de sâni. Lumea este răutăcioasă, nu mă crede. De obicei, femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat", a declarat Ioana Filimon.

 CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN EDIȚIILE PRECEDENTE

»»» FOTO Show EROTIC la Pro TV! Au uitat că sunt filmate non-stop: au renunțat la haine și și-au unduit lasciv trupurile în spumă

»»»  FOTO Miss România n-a ținut cont de nimic și s-a DEZBRĂCAT din nou în Ferma! Și-a mângâiat sânii și fundul bombat

»»» FOTO Surprinsă de camerele de supraveghere într-un show erotic la oră de maximă audiență » Otilia a renunțat la haine și a țipat de plăcere!

»»» FOTO Momente FIERBINȚI la Pro TV! Brigitte Năstase a acceptat să fie pălmuită pe fund de concurenți: "Mamă, mamă, cum e! Ce tare e!"

»»» FOTO Momente intime surprinse! Geanina Ilieș, mângâieri senzuale și un duș fierbinte într-un costum de baie minuscul

»»» FOTO Scene FIERBINȚI » N-au mai ținut cont să sunt filmate și s-au sărutat de față cu toată lumea!

»»» Tachinări în pat la Ferma » Momente romantice în show-ul transmis de Pro TV: Diana Belbița, jocuri periculoase în așternut!

»»» Dezvăluire zguduitoare la Pro TV: "Mi-a dat inelul de logodnă, dar după mi-am dat seama că e.... homosexual!"

»»» FOTO Au uitat că sunt filmați și-au dat frâu plăcerilor în Ferma » Cătălin Moroșanu i-a prins dezbrăcați în cadă pe Ioana și Jorge!

»»» Imagini INCENDIARE la TV: Ioana Filimon, show SEXY în emisiunea Ferma!

»»» VIDEO+FOTO Ups! S-a văzut tot în Fermă » Otilia "Bilionera" imagini interzise minorilor în prime-time la Pro TV!