INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEWCASTLE

Clauza ciudată din contractul lui Bruno Guimaraes » E valabilă o singură lună

Bruno Guimaraes / Foto: Imago Images
Bruno Guimaraes / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 19:14 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 19:23

O clauză specială urmează să se activeze în cazul mijlocașului defensiv de la Newcastle, Bruno Guimaraes (26 de ani).

Guimaraes va avea o clauză de reziliere de 100 de milioane de lire sterline, valabilă începând cu ultima săptămână a lunii mai, până la începutul ultimei săptămâni din luna iunie, informează jurnalistul specializat în transferuri, Fabrizio Romano.

Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”
RAPID
Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”

Bruno Guimaraes va deveni „accesibil” timp de o lună

Ulterior, dacă nu va profita de această breșă vreo echipă interesată de serviciile lui Bruno Guimaraes, Newcastle va deține controlul total în negocierile pentru prețul jucătorului său. Guimaraes mai are contractul valabil cu Newcastle până la finalul lunii iunie din 2028.

Adus de la Lyon în vara anului 2022, în schimbul sumei de 42.100.000 de milioane de euro, Bruno Guimaraes a impresionat în tricoul lui Newcastle. A jucat în 102 meciuri oficiale, în care a marcat 14 goluri și a oferit 14 pase de gol.

85de milioane de euro este cota de piață a lui Bruno Guimaraes, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

Bătaie pe vedeta lui Newcastle! Patru giganți ai Europei și-l dispută

Se profilează un duel crâncen pe piața transferurilor pentru internaționalul brazilian Bruno Guimaraes. Nu mai puțin de patru giganți ai Europei și-l dispută deja pe mijlocașul defensiv al lui Newcastle United. Este vorba despre Manchester City, Liverpool, Chelsea și FC Barcelona.

Cea mai rapidă a fost Manchester City. Potrivit informațiilor cotidianului spaniol AS, clubul a luat deja legătura cu impresarul jucătorului, pentru a pune la punct detaliile contractului.

Guimaraes se află pe lista lui Pep Guardiola înaintea lui Joshua Kimmich (Bayern) și Douglas Luiz (Aston Villa). „Un mijlocaș defensiv excepțional: agresiv, calm la balon.

Dar Newcastle United vrea să crească și sunt sigur că face parte din proiectul lor pentru următorii câțiva ani”, a comentat Pep Guardiola.

Barcelona oferă cel mult 80 de milioane sau 3 jucători la schimb

În afara lui Chelsea și a lui Liverpool, în disputa pentru brazilian ar putea intra și Manchester United. Mai ales dacă Dan Ashworth, de la Newcastle, va ajunge pe Old Trafford, în calitate de director sportiv.

Prima interesată să-l achiziționeze pe Guimaraes a fost Barcelona. Dar pentru că, din cauza problemelor financiare, nu poate o altă oferi mai mult de 80 de milioane de euro, gruparea blaugrana le-ar fi propus „coțofenelor” și o altă variantă: trei jucători la schimb.

Jules Kounde, Andreas Christensen și Raphinha sunt fotbaliștii la care catalanii ar fi gata să renunțe pentru a-l aduce pe Guimaraes

VIDEO. Pep Guardiola sare în apărarea lui Erling Haaland: „Vine după două luni în care a fost accidentat” + A glumit cu jurnaliștii: „Viața mea e mai bună decât a voastră”

Mai puteți citi:

Echipa reunită! Darren Cahill a supervizat antrenamentul Simonei Halep la WTA Miami Open

Presiuni din Superliga asupra lui Șumudică: încearcă să îi obțină semnătura + Turcii au schimbat foaia la Gaziantep

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close