FOTBAL  »  LIGA 2  »  GLORIA BUZĂU

VIDEO „Ole, ola, Buzăul e în A!” » Eroii buzoienilor au oferit primele reacții după promovarea în Superligă: „De vis! Cel mai frumos moment din cariera mea”

Bucuria buzoienilor din meciul cu Unirea Slobozia. FOTO: Cristi Preda +34   FOTO
Bucuria buzoienilor din meciul cu Unirea Slobozia. FOTO: Cristi Preda

Articol de , , - Publicat marti, 07 mai 2024 21:37 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 13:25

Gloria Buzău a promovat în Superligă, după o pauză de 15 ani. Echipa lui Andrei Prepeliță și-a asigurat matematic prezența în primul eșalon, în urma victoriei cu Unirea Slobozia, scor 3-0.

Daniel Benzar, cu o „doppietta”, și Alexandru Dandea au semnat reușitele formației din „Crâng”. Este a patra generație fotbalistică buzoiană care va respira aer de Liga 1, după cele din 1978, 1984 și 2008.

Alexandru Dandea, fostul jucător de la Dinamo sau Rapid, se întoarce în Liga 1

Buzoienii au sărbătorit pe teren promovarea, sute de suporteri invadând terenul. Protagoniștii partidei care a adus promovarea, Alexandru Dandea și Daniel Benzar, au oferit reacții de la firul ierbii, la doar câteva momente după fluierul final.

„Îmi doream să rămân cu o amintire frumoasă de la Buzău. Așteptăm să petrecem acum, e momentul să ne bucurăm. Ne așteaptă o vacanță, am stat doar în cantonament, am fost departe de familii de Paște. Promovarea mi-o dedic mie! Este promovarea mea”, a spus fundașul cu peste 100 prezențe la nivelul Ligii 1, Alexandru Dandea.

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini de la promovarea Gloriei Buzău

Buzăul a promovat în Superligă / foto: Cristi Preda
Gloria Buzău - Unirea Slobozia, gazdele obțin promovarea / foto: Cristi Preda
Gloria Buzău - Unirea Slobozia, gazdele obțin promovarea / foto: Cristi Preda
Gloria Buzău - Unirea Slobozia, gazdele obțin promovarea / foto: Cristi Preda
Gloria Buzău - Unirea Slobozia, gazdele obțin promovarea / foto: Cristi Preda
+30 FOTO

„Având în vedere că acum un an și jumătate nu reușeam să îmi găsesc echipă, iar acum promovez la Liga 1, este ceva de vis. Vreau să mulțumesc familiei, antrenorului, staff-ului, dar și lui Dumnezeu. Pot spune că este cel mai frumos moment din cariera mea, având în vedere grupul de aici.

Mai avem un meci sâmbătă la Miercurea Ciuc, apoi vom sărbători. Sper din toată inima să se salveze și fratele meu (n.r. - Romario Benzar), să ne întâlnim în prima ligă, știu că are un meci foarte important duminică. Vom vedea cum petrecem, Cristi Dumitru este DJ-ul!”, a spus Daniel Benzar, autorul unei „duble” pe stadionul din Crâng.

VIDEO. Daniel Benzar: „Este cel mai frumos moment din cariera mea!”

Citește și:

Derapaj incalificabil la adresa lui Bogdan Lobonț din partea unui rapidist: „E isteric! Face gesturi pentru prostălăi, pentru fătălăi, pentru retarzi!”

S-a stabilit și a doua promovată direct în Liga 1! » În Moldova nu, în Superligă da! Buzăul revine în primul eșalon fotbalistic după 15 ani

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close