Vine barza! Președintele unei ţări va deveni din nou tată, deşi are 69 de ani

Joi, 12 Octombrie 2017

Președintele Finlandei, Sauli Niinistö, va deveni din nou tată, a anunţat departamentul de comunicare al președinției finlandeze. Anunţul a surprins pe toată lumea, pentru că Sauli Niinistö este la vârsta la care ar trebui să fie bunic, nu tată. Acesta este născut pe 24 august 1948 la Salo.Sauli Niinistö a mai fost căsătorit cu Marja-Leena Niinistö, care a decedat pe 28 ianuarie 1995, în urma unui accident auto. Sauli are cu aceasta doi fii, Nuutti Niinistö (născut în 1975) şi Matias Niinistö (născut în 1980).

Sauli Niinistö s-a recăsătorit în 2009 cu Jenni Haukio, cu trei ani înainte de a fi ales în funcția de președinte al Finlandei. Jenni este născută pe 7 aprilie 1977 şi şi-a dorit foarte mult să devină mamă, iar acum îşi va îndeplini acest vis. Bebelușul urmează să vină pe lume în luna februarie a anului 2018. Între poeta Jenni şi președintele Sauli este o diferenţă de 29 de ani.

Jenni Haukio a trecut prin multe greutăți de-a lungul anilor, pentru că nu reuşea să rămână însărcinată. "Din acest motiv au existat anumite chestiuni delicate în primele zile ale sarcinii, dar acum putem să vă împărtășim această veste", a anunţat prima doamnă a Finlandei.

Vine barza! Președintele unei ţări va deveni din nou tată, deşi are 69 de ani
Jenni Haukio & Sauli Niinistö ► Foto: hepta.ro