VIDEO Dezmăț total! Cum s-au distrat Iulia Vântur și Salman Khan de Crăciun: imaginile au fost făcute publice

Joi, 27 Decembrie 2018

A fost distracție mare în familia lui Salman Khan cu ocazia sărbătorii de Crăciun.Iubitul Iuliei Vântur a dat o petrecere pe cinste la care a fost prezentă toată familia sa, dar și câteva vedete cunoscute din țara sa natală.

Câteva imagini au fost publicate pe contul de Facebook al artistului indian și îl surpind pe Salman dansând alături de frații săi.

Filmarea a adunat peste 3 milioane de vizualizări și peste 265 mii de reacții, comentarii și share-uri.

 

Merry Xmas to all....

Publicată de Salman Khan pe Marţi, 25 decembrie 2018

Iulia Vântur și-a petrecut Crăciunul la iubitul ei, în India, reușind să se distreze chiar dacă în această perioadă a făcut pojar.

”Nu mi s-a permis să ies din casă multe zile. Mi s-a spus să fiu o fată bună, să-mi iau medicamentele în fiecare zi şi să păstrez distanţa de locurile aglomerate. Nu a fost chiar aşa de amuzant, am avut o boală virală contagiosă care m-a ţinut izolată în casă.

N-am făcut-o când eram copil şi nu mi-a trecut prin cap să mă protejez. Acum, sănătatea mea e în regulă, mi-am revenit, dar regret că n-am luat-o la momentul potrivit. Am învăţat lecţia, acum voi face toate vaccinurile necesare pentru a mă proteja.”, a scris vedeta pe Facebook.