S-a întâlnit cu un bărbat timp de 10 ani. Ce a aflat despre el a marcat-o pentru tot restul vieţii

Articol de GSP miercuri, 27 septembrie 10:24

O femeie pe nume Holly Eudy s-a aflat, timp de 10 ani, într-o relaţie cu un bărbat pe nume Todd Kohlhepp. Însă, ce a aflat recent despre acesta o va marca pentru tot restul vieţii. Iubitul ei era de fapt un... criminal în serie.



Holly a afirmat că a fost șocată când Todd a fost arestat pentru crimă. "Știam că există ceva în neregulă cu el, dar nu mi-am dat seama cu adevărat despre ce era vorba", a declarat Holly Eudy.

Todd Kohlhepp, fost agent imobiliar din Spartanburg ( Carolina de Sud, SUA), a fost arestat în noiembrie anul trecut, după ce o femeie pe care a răpit-o a fost găsită în interiorul unui container de depozitare, înlănțuită de gât. După ce femeia a fost găsită, au fost descoperite zeci de cadavre îngropate.

Holly nu a bănuit nicio clipă ororile pe care le comitea iubitul ei. "Mi-a dat multă atenție, m-a făcut să mă simt ca și cum aș fi fost importantă pentru el", a spus femeia atunci când a fost întrebată ce anume a atras-o la bărbat.

Incredibil este faptul că acel contanier în care bărbatul îşi băga victimele a fost cumpărat din banii lui Holy, spunându-i că are nevoie de el pentru depozitarea mai multor obiecte şi provizii. Victima găsită în containerul respectiv a scăpat cu viaţă şi a declarat că a fost ţinută legată timp de două luni şi violată zilnic de către Kohlepp.

Acesta a primit o condamnare tipică pentru SUA, cu şapte pedepse consecutive pe viaţă.