Povestea incredibilă din spatele unei scrisori ajunsă la destinatar după 72 de ani de la expediere

Articol de GSP sambata, 20 mai 09:03

Allen Cook și fiica sa Melissa au descoperit o scrisoare într-o crăpătură din acoperişul casei lor din Westfield ( New Jersey), atunci când au vrut să renoveze casa. Scrisoarea era adresată unei persoane pe care cei doi nu o cunoşteau, şi care data din anul 1945.



"Plicul era foarte vechi şi îngălbenit. Nu a fost niciodată deschis. A fost incredibil când fiica mea a început să o citească. În scrisoare, o femeie vorbea despe un copil pe care urma să-l aibă", a declarat Allen Cook, bărbatul care a găsit scrisoarea.

De fapt, scrisoarea îi era destinată unui bărbat pe nume Rolf Christoffersen şi era scrisă de soţia sa, Virginia. În anul 1945, Rolf Christoffersen era marinar în marina norvegiană. Pe plic era ștanțat "întoarcere la destinatar" și, normal, nu a ajuns la Rolf, care a locuit mai mulţi ani în Norvegia.

Tânăra care a găsit scrisoarea l-a căutat pe destinatar şi, în mod neaşteptat, l-a şi găsit, în Santa Barbara (California). Bărbatul are acum 96 de ani, însă soţia lui a murit în 2011. Acesta a fost foarte emoţionant să i se citească rândurile scrise la un moment dat de soţia sa. "Te iubesc Rolf, te iubesc aşa cum iubesc căldura soarelui. Şi asta eşti tu în viaţa mea, soarele în jurulcăruia se învârte tot ce este în jurul meu", a scris Virginia în scrisoare.

După ce a auzit ce rânduri i-a scris soţia, bătrânul a fost foarte emoţionat. "Am fost foarte surprins după atâția ani. Am fost foarte fericit să aflu de existența acelei scrisori. Încă sunt foarte emoționat", a spus spune Rolf Christoffersen.