O divă de la Hollywood a început prost anul: va divorţa

Jennifer Aniston & Justin Theroux ► Foto: hepta.ro (Jennifer Aniston & Justin Theroux ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (11)

Articol de GSP luni, 19 februarie 09:55

Jennifer Aniston a anunţat că va divorța de soțul ei, actorul Justin Theroux, cu care era căsătorită din anul 2015.Pe 11 februarie, îndrăgita actriță de la Hollywood a împlinit 49 de ani, însă nu prea a avut motive de bucurie, pentru că ştia că va pune punct relaţiei cu Justin (46 de ani).

Jennifer s-a separat de soţul ei încă de anul trecut, iar până la urmă au decis împreună că divorţul este cea mai bună soluţie. Actriţa a infirmat zvonurile că s-ar fi certat cu Justin, anunţându-şi fanii că nu a avut loc vreun scandal şi că au rămas foarte buni prieteni.

Jennifer Joanna Aniston a mai fost căsătorită în perioada 2000-2005 cu celebrul Brad Pitt. Ea a devenit cunoscută pentru rolul din serialul " Friends", unde a interpretat-o pe Rachel, însă a jucat în peste 30 de filme artistice, ultimele fiind " Pasărea galbenă" şi " Dumplin'". Pe 22 februarie 2012 a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Toate imaginile superbe cu Jennifer Aniston & Justin Theroux - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)


O divă de la Hollywood a început prost anul, va divorţaJennifer Aniston & Justin Theroux
Foto: hepta.ro