Le-a cântat șefilor FIFA la congres, acum vine la București » Celebra saxofonistă Candy Dulfer concertează în octombrie la Sala Palatului

Articol de GSP sambata, 16 septembrie 11:24

Candy Dulfer, saxofonista cunoscută pentru hitul "Lily Was Here" și colaborările cu Prince și Van Morrison, va susține toamna aceasta primul concert în România. Evenimentul va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Palatului din București, artista promițând un regal de muzica jazz-funk.„Together” este cel de-al treisprezecelea material discografic din cariera lui Candy Dulfer, care numără în total nu mai puțin de 11 albume de studio, două live și o compilație. „Together” este un album ce impresionează printr-un melanj de genuri și influențe muzicale, de la jazz la disco, soul, dar și dance sau r&b, totul într-un ambalaj artistic impresionant, generat de versatilitatea și virtuozitatea incontestabilă a interpretei.

Albumul este realizat în colaborare cu chitaristul și producătorul Ulco Bed (prieten de suflet și colaborator al artistei încă din 1984), cu producătorul și compozitorul Dennis Letnom și alături de producătorul și interpretul Rico Greene (cunoscut pentru proiectele derulate cu Anouk și Chaka Khan). Nu în ultimul rând, trebuie amintit faptul că pe albumul „Together”, Candy Dulfer are o piesă dedicată lui Prince, artist alături de care a urcat pe scenă în mai multe rânduri.

Candy Dulfer se află într-un turneu care a purtat-o din Europa în America de Nord și înapoi, având programate zeci de concerte proprii, dar și apariții în cadrul unor mari festivaluri de jazz și blues. La jumătatea lui octombrie, ea ajunge și la București, unde vă invităm să o ascultați și să o admirați.

Prețuri bilete la concertul Candy Dulfer de la Sala Palatului

VIP - 350 lei
Categoria 1 - 250 lei
Categoria a 2-a - 190 lei
Categoria a 3-a - 145 lei
Categoria a 4-a - 95 lei
Loja - 175 lei