INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONTRACT

Ionuț Radu, încotro? Ce plan are Inter cu el

Ionuț Radu, abătut, după sacul de goluri încasat pe Etihad cu Manchester City / Foto: Imago
Ionuț Radu, abătut, după sacul de goluri încasat pe Etihad cu Manchester City / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2024 11:14 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 11:54

Inter ar vrea să-l vândă pe Ionuț Radu (26 de ani), scrie Corriere dello Sport, numai că împrumutul portarului român la Bournemouth a fost un eșec total.

Inter și-a adjudecat titlul în Serie A, iar antrenorul Simone Inzaghi are în vedere o mică revoluție la nivelul lotului, în perspectiva stagiunii viitoare. Concret, și-a propus să vândă unii jucători, iar banii încasați să-i investească la vară în achizițiile pe care și-a propus să le facă.

Situații SF în interiorul lui Dinamo » Kopic nu mai înțelege nimic: „Un caz la zeci de mii! Dacă era luptător MMA sau de la box...”
DINAMO
Situații SF în interiorul lui Dinamo » Kopic nu mai înțelege nimic: „Un caz la zeci de mii! Dacă era luptător MMA sau de la box...”

Inter vrea să scape de Ionuț Radu

Printre cei puși pe lista neagră, potrivit Corriere dello Sport, s-ar afla și Ionuț Radu, împrumutat în acest sezon lui Bournemouth, în Premier League, care are și o opțiune de cumpărare, cifrată la 8 milioane de euro.

Nerazzurrii speră să-l cedeze englezilor, însă șansele ca afacerea să se facă sunt ca și nule, după cum remarcă inclusiv publicație online „FC Inter 1908”: „În cazul lui Radu, pentru Bournemouth este imposibil să îl transfere definitiv".

Ionuț Radu a bifat doar 5 partide la Bournemouth și n-a mai apărat din 4 noiembrie 2023

Argumente? Până acum, în acest sezon, Radu a bifat doar 5 partide: două în Premier League, trei în Cupa Angliei. Fără meci oficial din 4 noiembrie, Radu a devenit abia a treia variantă de portar și n-a mai fost convocat în lotul lui Bournemouth pentru meciurile din Premier League.

Publicația amintită comentează că „alegerea lui Radu de a merge la Bournemouth, în Premier League, a părut ilogică din start. Titularul de drept al echipei este brazilianul Neto, care a apărat în trecut la Fiorentina și Juventus, iar acum este și căpitanul echipei.

Era greu de crezut că românul va prinde multe minute și, în consecință, a strâns doar 5 meciuri în acest sezon. Două dintre ele au fost în Premier League, iar Radu a apărat în cel mai slab meci al sezonului făcut de Bournemouth, 1-6 contra lui Manchester City pe 4 noiembrie".

Ionuț Radu ieșit din calculele lui Edi Iordănescu la naționala României

Din cauza lipsei de jocuri, Radu a ieșit și din calculele selecționerului Edward Iordănescu la echipa națională a României.

Acolo unde Florin Niță, Horațiu Moldovan și Ștefan Târnovanu sunt principalii favoriți în acest moment să facă parte din lotul pe care-l va deplasa la Euro 2024.

VIDEO. Jucătorii și fanii lui Inter Milano sărbătoresc cel de-al 20-lea titlu din Serie A

Ați mai putea citi:

„Familia Rapid”, zdruncinată din nou » Ce s-a întâmplat cu 24 de ore înaintea meciului cu Sepsi

Mihăilă e fericit pe toate planurile! Relație pătimașă cu olteanca Ami » Primele imagini împreună

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
MiticadelaLiga
MiticadelaLiga  •  10 Mai 2024, 18:44
Postat de lefter_popescu pe 10 Mai 2024, 12:26

Florin Niță joaca la club dar primește goluri...fără numar. Cred ca după Moldovan portarul clujenilor Sava ar merita la Euro. Pare bun, talentat și sigur. Pt locul 3 unul dintre Niță și Tarnoveanu.

Normal că primește. Nu o fi Spiderman. Ai văzut tu portar sa nu primească? Depinde daca sunt ușoare sau imparabile. Daca sunt după gafe (vezi Neuer) si daca are ca și germanul intervenții excelente pe timpul unui meci. Are cine să-i urmărească, de-aia are Edi antrenori secunzi, de portar etc. De acord cu Sava, e mult mai sigur decât Târnoveanu. Târnoveanu pare speriat de bombe uneori, plus are o defensiva mai bună in față decât ce are CFR și a făcut ceva boacăne.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  10 Mai 2024, 12:26

Florin Niță joaca la club dar primește goluri...fără numar. Cred ca după Moldovan portarul clujenilor Sava ar merita la Euro. Pare bun, talentat și sigur. Pt locul 3 unul dintre Niță și Tarnoveanu.

DMA87
DMA87  •  10 Mai 2024, 12:20

O soluție ar fi să îl pună antrenor la vreo grupă de copii și juniori ai celor de la Inter. Dar nu au cum că nu are diplomă. Să îl pună paznic sau îngrijitor gazon la baza de pregătire. Trebuie să îi găsească o funcție în organigrama clubului. E un simbol :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează