INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN

Alimentul-surpriză care l-a transformat pe Harry Kane în golgeterul Ligii Campionilor: „Tot timpul îl găsesc în bucătărie!”

Harry Kane nu i-a dat nicio șansă portarului Andriy Lunin de la 11 metri / Foto: Imago
Harry Kane nu i-a dat nicio șansă portarului Andriy Lunin de la 11 metri / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 19:05 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 20:08

Înaintea semifinalei-retur cu Real Madrid, antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel a dezvăluit că pe Harry Kane îl găsește în fiecare zi la expresorul de cafea: „Incredibil cât cappuccino poate să bea!”.

În primul său sezon la Bayern, după transferul de la Tottenham, Harry Kane a înscris până acum nu mai puțin de 44 de goluri în 44 de partide, în toate competițiile.

România a depășit așteptările în turul barajului cu Cehia, dar a clacat pe final » Calificarea la CM de handbal masculin nu e imposibilă
ROMÂNIA - CEHIA
România a depășit așteptările în turul barajului cu Cehia, dar a clacat pe final » Calificarea la CM de handbal masculin nu e imposibilă

Thomas Tuchel despre Harry Kane: „Știam că vom aduce o mare personalitate”

O cifră extraordinară, dar care pe antrenorul Thomas Tuchel nu-l miră deloc. „Știam că vom aduce o mare personalitate în vestiar, dincolo de ceea ce presupune marcarea de goluri, gestionarea presiunii.

A fost căpitanul lui Tottenham și este căpitanul echipei naționale a Angliei. A pus pe masă tot ceea ce ne-am fi putut dori. Iar contra lui Real îl așteptăm din nou să livreze", a spus Tuchel înaintea returului din această seară cu Real, contând pentru semifinalele Ligii Campionilor.

Thomas Tuchel: „Mereu îl găsesc la aparatul de cafea”

În prima manșă, încheiată 2-2, britanicul a transformat penalty-ul prin care Bayern a preluat conducerea pe tabelă, 2-1. Antrenorul lui Bayern a fost întrebat și dacă l-a surprins ceva în legătură cu Kane, care conduce în clasamentul marcatorilor Ligii Campionilor, cu 8 goluri, alături de Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain.

Replica spumoasă a lui Tuchel: „Cât cappuccino bea pe zi. E ridicol! Este foarte surprinzător! Tot timpul când merg la bucătărie, îl găsesc la aparatul de cafea și bea un cappuccino. Evident că e bine, tipul arată sănătos și este în formă."

Thomas Tuchel se teme de Vinicius junior

Pe de altă parte, tehnicianul german a recunoscut că, de partea cealaltă, se află un atacant la fel de periculos ca Harry Kane: Vinicius junior.

„Multe echipe au încercat să-l stopeze și nu este întotdeauna posibil. Vini poate înscrie împotriva oricărei echipe din lume, în tur ne-a dat două goluri. Dar vrem să mergem pe Wembley, așa că trebuie să învingem Real Madrid cu Vinicius”, a punctat Tuchel.

VIDEO. Reacția lui Kylian Mbappe când este întrebat dacă îi va susține pe cei de la Real în meciul cu Bayern

Ați mai putea citi:

U Cluj are antrenor pentru sezonul următor: „A semnat!”

Prima ofertă concretă pentru Albion Rrahmani » Ce profit ar face Șucu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
Nae_4774
Nae_4774  •  08 Mai 2024, 20:46

Ehehei, dacă s-ar fi dopat PSG-ul cu capucino înainte de semifinala cu Borussia....Dar habar n-veau de secretul lui H.Kane!

VanBasten2000
VanBasten2000  •  08 Mai 2024, 20:35

Draga gesepe, cafeaua cu lapte este bautura, nu aliment.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  08 Mai 2024, 20:34

Si Drago mamanca rabdari prajite cu sos de Manea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează