INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BAYER LEVERKUSEN - AS ROMA

Daniele De Rossi „pune tunurile” pe Bayer Leverkusen » Decizia antrenorului Romei

Daniele De Rossi / Foto: Getty Images
Daniele De Rossi / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 09 mai 2024 12:17 / Actualizat joi, 09 mai 2024 13:03

Daniele De Rossi (40 de ani), antrenorul Romei, are de recuperat o diferență de două goluri, în returul cu Leverkusen pentru a se califica în finala Europa League. Italianul a declarat că nu va menaja pe nimeni, deoarece meciul de Europa League este cel mai important.

  • Partida Bayer Leverkusen - AS Roma se joacă astăzi, de la 22:00, liveTEXT de GSP.ro. Partida nu e televizată în România.

Daniele de Rossi va forța o calificare în finala Europa League, cu cei mai buni jucători pe care îi are la dispoziție. Deși Roma are un meci important pentru clasarea pe un loc ce duce în Champions League cu Atalanta duminică seară, tehnicianul italian își dorește cel puțin la fel de mult calificarea în finală: „Nu va fi nimeni menajat pentru a fi odihnit la deplasarea din Bergamo”

Dinamo are pregătit planul de „B”! Pleacă Nicolescu și Kopic » Nou șef și cine e favorit să stea pe banca echipei în Liga 2
DINAMO
Dinamo are pregătit planul de „B”! Pleacă Nicolescu și Kopic » Nou șef și cine e favorit să stea pe banca echipei în Liga 2

„Titularizările vor fi făcute împreună cu jucătorii, cu medicul clubului, dar nu voi lua în calcul să menajez pentru deplasarea la Bergamo”, a mai spus Daniele de Rossi.

Daniele de Rossi: „E greu să obținem un rezultat bun, dar de asta suntem aici”

Tehnicianul italian a setat principalele obiective tactice pentru meciul cu Leverkusen și a analizat jocul anterior.

„Trebuie să vânăm golurile. Când nu am făcut-o data trecută, a fost pentru cu Leverkusen a fost prea bună. Am presat bine, am avut ocazii. Chiar și când a scăzut moralul, am încercat până la final.

Știm că o întoarcere a scorului e dificilă de realizat, e dificilă pentru că n-au pierdut tot sezonul, dar trebuie să credem până la capăt, cum am făcut în tur”, a declarat Daniele De Rossi, la conferința de presă premergătoare returului cu Leverkusen, conform site-ului football-italia.net.

Bayer Leverkusen, cu un picior în finală

Bayern Leverkusen este neînvinsă în acest sezon, în toate competițiile. După meciul tur, câștigat cu scorul de 2-0 de nemți, Bayer Lverkusen a început să publice informații pentru suporteri referitoare la bilete pentru finală, deși mai au un meci de jucat până să obțină calificarea.

Daniele De Rossi a comentat și acest gest al clubului advers: „Acestea nu sunt greșeli făcute de stafful de antrenori sau de jucători. E responsabilitatea altcuiva, a casei de bilete sau a cuiva care se ocupă de lucrurile astea. Cred că echipa Leverkusen, jucătorii și antrenorii sunt concentrați pe meci.”

Bayer Leverkusen a câștigat manșa tur a semifinalei, prin golurile marcate de Florian Wirtz, în minutul 28, și de Robert Andrich, în minutul 73.

48de meciuri fără înfrângere au „aspirinele” în toate competițiile.

Roma a reușit să elimine Leverkusen în semifinalele Europa League anul trecut: Roma a câștigat pe Olimpico, 1-0, iar pe Bay Arena, cele două echipe au înregistrat o remiză albă (0-0).

  • Articol de Tudor Belivacă

VIDEO Premier GSP. Xabi Alonso, succesorul ideal pentru Jurgen Klopp pe banca lui Liverpool?

Citește și:

Gigi Becali anunță că e aproape de transferul verii: „Sunt 90% șanse să se facă”
FCSB
Gigi Becali anunță că e aproape de transferul verii: „Sunt 90% șanse să se facă”
Matthijs De Ligt se revoltă: „Să vă spun ce mi-a zis asistentul după meci”
REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN 2-1
Matthijs De Ligt se revoltă: „Să vă spun ce mi-a zis asistentul după meci”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează