Incredibil! Un bărbat nu poate merge la serviciu din cauză că are penisul mult prea mare!

Roberto Esquivel Cabrera (Roberto Esquivel Cabrera)

Articol de GSP marti, 26 decembrie 10:08

Roberto Esquivel Cabrera este un bărbat din Saltillo ( Mexic), care susține că are cel mai mare penis din lume şi că nu poate să se angajeze din această cauză. Acesta nu poate merge atunci când îmbracă uniformele de seviciu, din cauză că organul sexual îi atârnă mai jos de genunchi.

Chiar dacă pare incredibil, penisul bărbatului în vârstă de 55 de ani măsoară aproape 49 de centimetri! Este absolut uluitor cum arată bărbatul dezbrăcat!

Nu numai purtarea uniformei este problema, ci întreaga lui viață este afectată. "Nu pot să alerg deloc, iar oamenii la care merg să mă anagajez, mă cred incababil să fac treabă", a declarat acesta. Mexicanul a recunoscut că şi-ar dori ca penisul său imens să intre în Cartea Recordurilor. "Sunt faimos pentru că am cel mai mare penis din lume. Sunt fericit cu penisul meu, știu că nimeni nu are mărimea pe care o am eu. Aș vrea să fiu în Cartea Recordurilor, dar aceştia nu recunosc acest record", a spus Roberto Esquivel Cabrera.

Roberto Esquivel Cabrera a refuzat să facă o intervenție chirurgicală pentru a reduce mărimea penisului, în ciuda faptului că este sfătuit de medici. "L-am sfatuit că cel mai bun lucru este ca medicii să ofere o formă normală penisului, astfel încât sa nu-l răneasca şi a putea avea relaşii sexuale şi să aibă copii, dar nu acceptă, mai degrabă vrea să aibă un penis mai mare decât restul oamenilor", a declarat doctorul Isus David Salazar Gonzalez.

Acum, după ce a devenit cunoscut, soarta lui Roberto Esquivel Cabrera s-ar putea schimba în bine, fiind contactat de directorii unor website-uri porno, care sunt interesați să-l distribuie în mai multe filme pentru adulţi.

Incredibil! Un bărbat nu poate merge la serviciu din cauză că are penisul mult prea mare!
Roberto Esquivel Cabrera