În 1978, o tânără afla că fratele ei a murit. Ce a descoperit femeia după 38 de ani

Articol de GSP vineri, 28 decembrie 19:21

O poveste tragică, dar adevărată și-a găsit finalul după aproape patru decenii.



În iulie 1978, un tânăr cuplu american a fost ucis, iar cadavrele lor au fost găsite plutind aproape de țărmul Guatemalei, având mai multe urme de tortură.

Deoarece poliția nu a reușit să rezolve cazul, sora unuia dintre cei doi tineri, pe atunci în vârstă de 17 ani, a mers la colegiu, s-a făcut jurnalistă și a început să investigheze pe cont propriu ce s-a rezolvat, informează libertatea.ro.

Ea a aflat adevărul abia după 38 de ani, pornind de la o căutare simplă pe Facebook. A identificat profilul criminalului, pe numele său Silas Boston, dar și a celor doi copii ai săi.

Criminalul nu i-a răspuns la mesaje, însă copii i-au scris și au recunsocut crima tatălui lor, afirmând că au fost chiar martori. Ei au declarat că tatăl lor a mai ucis și alte persoane: un cuplu de scandinavi, precum și una din soțiile sale. Pentru ultima crimă chiar fusese arestat și se afla în vizorul poliției.

Pe 1 decembrie 2016, Silas Boston a fost oficial condamnat pentru crimele sale din 1978. A murit, însă, în închisoare în aprilie 2017.