Imaginile care-ți taie respirația » Spectacol cu motoare încinse și femei frumoase într-un week-end incediar la Auto Total Business Show

Marti, 13 Iunie 2017, 17:54

40.000 pasionați de auto s-au bucurat de vreme bună, sporturi pe patru roți și distracții în aer liber la Romexpo.Printre cele mai interesante noutăți de la târg s-a numărat sistemul Remote Diagnosis Telematrix (un sistem avansat de diagnoză la distanță în timp real) al Academiei Auto, care permite oricărui technician să diagnosticheze problemele maşinii chiar dacă aceasta nu se află în service.

Asfaltul de la Romexpo a scos scântei pentru că așii driftului, Sorin Ene, Cătălin Trifan, Traian Bușe, Vlad Stănescu, Marius Mitrache, Ilarion Grigorici, Radu Moise a.k.a. EVL Santos, Radu Văduva și Gabi Imre, Niculae Dobre și Răzvan Stan au dat tot ce au avut mai bun în ei (firește, cu sacrificiul multor cauciucuri de pe margine). Cei 11 fantastici și-au închis demonstrațiile duminică cu o gală excepțională, în care au defilat cu câte patru mașini în derapaj-sincron, au excelat în battle-uri și depășiri incredibile în unghiuri periculoase.

Angyal Zoltan, campion mondial la stunt riding, nu s-a lăsat mai prejos, și a adus pasionaţilor de motociclete un show incendiar, la propriu și la figurat, cu casca în flăcări și cu ajutorul unor asistente temerare selectate ad-hoc din audiență. Programul său a inclus trickuri Lazy Wheelie, Wheelie Over Bar, Stoppie 180 Jump pe o motocicletă MZ 250 și două Triumph-uri special modificate pentru cascadorii.

Baschetbaliștii de la Lords of Gravity, invitații speciali ai ATBS, au susținut un maraton acrobatic remarcabil prin tehnica de excepție și aplombul coregrafiei, în aplauzele suținute ale fanilor de pe margine. De un egal succes la public s-au bucurat momentele incitante de Sexy Car Wash, dar și nenumăratele concursuri cu premii și tombole desfășurate în incinta Pavilionului Central.