Comentarii (32)
securinamo89
securinamo89  •  24 Martie 2024, 22:15

Soluții pentru viitor:teleportarea și zborul pe gâște ca Nils Holgersson

aaxel03
aaxel03  •  24 Martie 2024, 21:59

Japonia e senzationala, mai ales din perspectiva vizitatorului. Viata insa acolo probabil nu este tocmai usoara, este o cultura diferita, se munceste mult, prea mult chiar, distantele in Tokyo sunt mari, faci si 1.5 ore dim la job, 1.5 la intors, au inventat si acele hoteluri capsula unde cei pe care i-a prins munca sau beutura prin centru sa se cazeze ca sa nu se mai intoarca la locuintele de la perfiferia Tokyo. Rata sinuciderilor e ridicata etc.

DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  24 Martie 2024, 21:22
Postat de paiazze pe 24 Martie 2024, 18:53

Nu prea vad scopul acestui articol. Sa se laude autorul ca fost prin Japonia? Ca a fost la un meci de baseball, pe care nu l-a inteles, dar l-a pomenit in cateva randuri la final? Despre sumo, de exemplu, nimic, nicio vorbulita, iar ala e sport national la japonezi. Si, ce sa vezi, unul dintre marile turnee e in martie. Bine, nu scrie despre cioban, femei goale si alte asemenea, deci tot e de apreciat.

presupun ca nu ai inteles. pe scurt pentru tine: articolul se refera la civilizatie. la faptul ca japonezi nu sunt domni ca romani care nu coboara din masina nici pentru o statie de autobuz. se refera la faptul ca ei nu fac mizerie pe motiv ca de asta platesc impozite sa stranga cineva. nu se plange nimeni ca sunt cosurile de gunoi pline, isi duc gunoiul acasa. la noi se arunca pe jos. poate nu ai inteles dar se ferea la oameni cu bun simt. daca nu ai inteles este posibil sa nu te numeri printre ei.

Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  24 Martie 2024, 20:29
Postat de imgb pe 24 Martie 2024, 03:24

''Infiorator'' oras !...Cum naiba aia cu doua atomice si cu un oras cu populatzie dubla decit RO. sint mai desteptzi decit romanii ? Pe noi ne-au borbandat americanii pina le-au zis rusii ...gata ba, sintem aici si noi , potolitzi-va !...si s-au potolit c-alfel vorbeam nemtzeste si nu se mai construia IMGB-ul !... Baaaaa ruminilor, tot ce-a avut tara romanesca si azi totul a fost *** , a fost datorita unui conducator patriot ....da, cam dictator uneori.... dar uitati-va unde v-a adus televizoru' in ziua de azi !... Am fost vara trecuta la Tokio...n-am auzit manele...n-am vazut buzate....am auzit ca au si ei o mafie dar n-am auzit nici o impuscatura....nu vezi un muk de tigara pe jos...i-am intrebat de ce sint asa grabitzi mereu raspunsul....WORK...WORK...WORK... Infine, gusterii sint criminali de harnici...iar noi sintem niste putori plingacioase ...sa ne dea partidu'....sa ne apere ala de peste ocean ...*** e la nivel super inalt....vreti sa construiti arme....Baaaaaa, inafara de turci nu v-a atacat nimeni niciodata !....Eram prieteni si faceam afaceri cu toata lumea !...N-avean tractoare mercedes dar se vindeau si ale noastre ca altfel nu mai aveam nici Telejurnal....Eh, sint multe de spus , sint melancolic asta seara...mai imi vine si mie sa strig....chiar as vrea sa-njur dar nu ma lasa oberstunbahnfurerii gesepishti...ma iertatzi !....hai Petrolu' !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poptcat
poptcat  •  24 Martie 2024, 20:28

Fara a-mi pune problema cu locul articolului pe gsp, cred ca se putea intra putin mai in profunzime. Ca reper - un vlog si un canal pe tema calitatea vietii. Primul (How Italian Quality of Life is So Much Better than Post Brexit UK ) e al unui englez vorbind despre Novara, Italia. la min 14.04 vorbeste despre diferenta dintre Italia si Anglia la calitatea vietii. Al doilea - Random Romania- tot al unui englez care incearca sa faca o comunitate cu expati in Romania. Majoritatea educati. Inclusiv romani care se intorc, dar nu prea se mai regasesc in Romania de azi. Deci, poate un articol pe tema calitatea vietii

paiazze
paiazze  •  24 Martie 2024, 18:53

Nu prea vad scopul acestui articol. Sa se laude autorul ca fost prin Japonia? Ca a fost la un meci de baseball, pe care nu l-a inteles, dar l-a pomenit in cateva randuri la final? Despre sumo, de exemplu, nimic, nicio vorbulita, iar ala e sport national la japonezi. Si, ce sa vezi, unul dintre marile turnee e in martie. Bine, nu scrie despre cioban, femei goale si alte asemenea, deci tot e de apreciat.

Traiminromania..
Traiminromania..  •  24 Martie 2024, 17:52

Vine si pe europa , acuma o implementează stăpânii *** prin războiul ce urmeaza. CBDC'uri , 15min city , vaccin obligatoriu, social credit score si traim in viitor. 100 controlați, da in viitor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  24 Martie 2024, 15:01
Postat de VanBasten2000 pe 24 Martie 2024, 13:12

Pai daca ai fi citit pana la capat, ai fi ajuns la un meci de baseball, cel mai popular sport din Japonia. Dar cum esti la nivel de clasa primara, te plictisesti dupa 500 caractere.

Pai poti scrie despre orice si dupa zici cateva cuvinte despre un sport ca sa aiba “legatura”. Daca elimini doua propozitii mai faci un articol pentru libertatea. Tu esti fanul gesepe si al articolelor andrei mocanu. Pe langa astea, tii si cu zecesebe, deci asta spune multe despre tine:) si incercarile de a ataca persoane :) mergi la somn. Uniti spre titlul 1

ionut_iordache
ionut_iordache  •  24 Martie 2024, 13:38
Postat de teleleu_ionel pe 24 Martie 2024, 11:56

Asa, de la distanta e minunat (nu spun ca nu e bun si informativ articolul). Dar sa locuiesti acolo, e cu totul altceva. A fost autorul in case japoneze, sa vada cati mp au? Ca la renuntarea voluntara la masina deja 3/4 din romani ar stramba din nas. E cu totul alt univers fata de cel european/american. Si cu bune, si cu rele.

Mulțumesc pentru mesaj. Da, am fost si in case japoneze, e interesant de vazut si cum profita de fiecare cm patrat de locuinta. E un alt univers, asa e.

ionut_iordache
ionut_iordache  •  24 Martie 2024, 13:34
Postat de Antisitem pe 24 Martie 2024, 07:50

1. România nu are mai mult de 13 milioane de locuitori. Statisticile au fost 100% modificate. 2. Japonia este tara cu rata de sinucideri de departe cea mai mare după planetă, de bine ce este acolo! Verificați vă rog. 3. Stephen hawking, ***, bine că l- iertat Dumnezeu, că era *** și toată lumea asculta un *** cum bătea câmpii.

Multumesc pentru mesaj. Eu nu am spus in articol nici ca e bine de trait in Japonia, nici ca e rau. Am relatat ce am vazut acolo si fiecare trage propria concluzie. Sa nu uitam ca poporul japonez sufera de o trauma generalizata dupa al doilea razboi mondial, rata de sinucideri isi poate avea originea acolo.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează