GALERIE FOTO Yovanna Ventura are un posterior perfect tonifiat » Bruneta se află pe plaja din Miami, unde încinge imaginaţia masculilor

Yovanna Ventura ► Foto: hepta.ro (Yovanna Ventura ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (14)

Articol de GSP luni, 20 august 09:23

Fotomodelul american Yovanna Ventura a avut o zi foarte frumoasă, relaxându-se pe plaja din Miami, unde a fost însoţită de un prieten. Este una dintre cele mai de succes modele de pe Instagram, unde are în acest moment peste 5.3 milioane de urmăritori.



Frumoasa brunetă este de-a dreptul strălucitoare și la cei 22 de ani ai săi face ravagii pe rețelele de socializare. Yovanna s-a născut la Miami ( Florida, Statele Unite ale Americii) și și-a obișnuit fanii să pozeze în cele mai hot situații. În plus, superba brunetă este obsedată de sala de fitness.

Tânăra adoră să pozeze și în costume de baie, iar majoritatea imaginilor le face publice, spre bucuria fanilor ei. De această dată a purtat un costum de baie negru, format din două piese. Sutienul a cam acoperit sânii Yovannei, însă bikinii tanga au lăsat la vedere un posterior perfect tonifiat. Conştientă de efectul ei asupra bărbaţilor şi de atuurile ei fizice, Yovanna şi-a petrecut şederea la plajă plimbându-se de colo-colo, astfel încât silueta ei să poata fi surprinsă din toate unghiurile posibile.

Toate imaginile superbe cu Yovanna Ventura - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

GALERIE FOTO Yovanna Ventura are un posterior perfect tonifiat » Bruneta se află pe plaja din Miami, unde încinge imaginaţia masculilor
Yovanna VenturaFoto: hepta.ro