GALERIE FOTO Sabrina a rupt milioane de inimi și arată COLOSAL! Imagini provocatoare cu artista de 51 de ani ;)

Sabrina Salerno (Sabrina Salerno)   Galerie foto (10)

Articol de GSP duminica, 28 aprilie 09:00

Cântăreața italiană Sabrina Salerno este așteptată la DISKOteka Festival la Timișoara, pe stadionul Dan Paltinusanu, pe data de 31 mai, în prima zi a celui mai mare festival de muzică retro din Europa.



După ce zilele trecute a postat provocator doar în lenjerie intimă, Sabrina a avut parte weekend-ul acesta de un Paște nonconformist. Preocupată de siluetă sa și o împătimită a fitness-ului, Sabrina merge la sala de sport de minim 4 ori pe săptămână. Ritual la care a renunțat doar de Paște, însă a înlocuit exercițiile cardio cu o drumeție prin pădure.

"Am petrecut cu fiul meu Luca și cu familia, dar am fost și într-o drumeție cu prietenii la Cascada Campo Tures. Eu sunt o fire moderată, nu mă abțin de la mâncare, însă nici nu fac excese. Am gustat foarte puțin din bunătățile de pe masă, pentru că vreau să fiu în formă maximă când mă voi întâlni cu voi, pe 31 mai la Timișoara. Pregătesc un show incendiar și sper să ne distrăm impreuna", a transmis artista publicului român.

Deși foarte atentă la ce mănâncă, puțini știu că Sabrina are câteva plăceri vinovate, la care cu greu spune nu. "Cand eram copil nu mă puteam abține de la pizza și paste cu sos de roșii, mâncam cum erau gata, înainte să fie aranjată masa de Paște și mereu eram certată pentru asta. Nici acum nu pot să întorc privirea când văd aceste două preparate, au rămas cele două mici placeri ale mele", a mai declarat artista.

Dacă vrei să o vezi pe Sabrina live, profită de ofertele speciale și achizitionează-ți acum abonamentul la cel mai mare festival de muzică retro din Europa, unde te asteaptă trei zile de distracție alături de artiștii tăi favoriți.

DISKOteka Festival este cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90, se va desfășura între 31 mai și 2 iunie 2019 în Timișoara și va reuni peste 50 de artiști printre care Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway sau East 17.