GALERIE FOTO INCENDIARĂ // Woooow! Alexandra Stan s-a filmat complet GOALĂ! Imaginile care au scăpat pe internet: „Cadou pentru iubitul meu...”

Articol de GSP marti, 17 decembrie 10:49

Alexandra Stan este una dintre cele mai controversate artiste de la noi. Recunoscută pentru aparițiile îndrăznețe, cântăreața în vârstă de 30 de ani și-a surprins din nou fanii, deoarece a făcut publice imagini în care apare goală.

Alexandra Stan a putut fi văzută în timp ce dansa goală prin casă. Ba mai mult, în timpul dansului, ea își atingea sânii și își unduia lasciv trupul.

„Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu. Subiect închis!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Alexandra fanilor virtuali.

VEZI AICI GALERIA FOTO INCENDIARĂ

alexandra stan 1 2

Alexandra este una dintre cele mai neconformiste cântărețe din industria muzicală din România. Artista de 30 de ani s-a născut la Constanța, iar începând cu anii 2000 a avut o ascensiune colosală. Hitul "Mr. Saxobeat" a avut cel mai mare succes și a ajuns în topurile muzicale din Marea Britanie, Germania, Elveția, Australia, Statele Unite, Japonia, Finlanda și chiar Noua Zeelandă. Piesa "Lemonade" a ajuns și ea la aproape 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.