GALERIE FOTO INCENDIARĂ // Woooow! Alexandra Stan s-a filmat complet GOALĂ! Imaginile care au scăpat pe internet: „Cadou pentru iubitul meu...”

Marti, 17 Decembrie 2019

Alexandra Stan este una dintre cele mai controversate artiste de la noi. Recunoscută pentru aparițiile îndrăznețe, cântăreața în vârstă de 30 de ani și-a surprins din nou fanii, deoarece a făcut publice imagini în care apare goală.

Alexandra Stan a putut fi văzută în timp ce dansa goală prin casă. Ba mai mult, în timpul dansului, ea își atingea sânii și își unduia lasciv trupul.

„Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu. Subiect închis!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Alexandra fanilor virtuali.

VEZI AICI GALERIA FOTO INCENDIARĂ

alexandra stan 1 2

Alexandra este una dintre cele mai neconformiste cântărețe din industria muzicală din România. Artista de 30 de ani s-a născut la Constanța, iar începând cu anii 2000 a avut o ascensiune colosală. Hitul "Mr. Saxobeat" a avut cel mai mare succes și a ajuns în topurile muzicale din Marea Britanie, Germania, Elveția, Australia, Statele Unite, Japonia, Finlanda și chiar Noua Zeelandă. Piesa "Lemonade" a ajuns și ea la aproape 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.