GALERIE FOTO Imagini memorabile din Barbados cu logodnica unui star TV

Becky Miesner & Mario Falcone ► Foto: hepta.ro (Becky Miesner & Mario Falcone ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (24)

Articol de GSP joi, 08 martie 10:01

Mario Falcone, care a devenit celebru pentru rolul său din reality show-ul The Only Way Is Essex realizat de ITV2, a fost surprins de paparazzi, alături de logodnica sa, Becky Miesner.



Cei doi se află într-o vacanţă exotică în Barbados, departe de frigul din Marea Britanie. Becky şi Mario au făcut plajă şi au înotat în apa caldă a insulei din Caraibe.

Ea a purtat un costum de baie portocaliu, simplu, format din două piese. Becky avea deja un bronz foarte frumos, care o făcea şi mai sexy. El a purtat un slip galben tip boxer şi o şapcă neagră. Mario avea un corp plin de muşchi, iar tatuajele de pe braţe şi barba, îi dădeau o alură de macho.

Mario Falcone, care a împlinit recent 30 de ani, a declarat recent într-un interviu că ştie ce va face în următorul deceniu. "Următorii zece ani vor fi atât de interesanți pentru mine. Vreau să mă căsătoresc şi să am copii. Deja visez că plec undeva la sfârșit de săptămână cu Becky și copiii noștri. Am fost la multe petreceri în ultimii ani. Am făcut de toate, dar gata, e momentul să mă liniștesc", a declarat Mario Falcone.

Toate imaginile superbe cu Becky Miesner & Mario Falcone - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

GALERIE FOTO Imagini memorabile din Barbados cu logodnica lui Mario Falcone
Becky Miesner & Mario Falcone ► Foto: hepta.ro