GALERIE FOTO HOT! E una dintre cele mai frumoase iubite de fotbalişti din Liga 1, pasionată de modă şi fotografie

Articol de GSP duminica, 24 ianuarie 14:03

În urmă cu 3 ani, pe 29 octombrie 2012, stelistul Paul Pîrvulescu, spunea adio burlăciei şi se căsătorea cu Ana Gheorghe, sora cunoscutei cîntăreţe Elena Gheorghe. Erau împreună deja de un an, iar în momentul în care cei doi au decis să-și întemeieze o familie, Ana era însărcinată în luna a patra.



Paul și Ana au împreună un băieţel, Lucas Andrei, şi alcătuiesc unul dintre cele mai fericite cupluri din fotbalul românesc. "Sînt două feluri de a-ţi trăi viaţa. Unul, de a crede că nu există miracole. Altul, de a crede că totul este un miracol!" este mottoul după care se ghidează nevasta lui Pîrvulescu.

Ana are 29 de ani şi a terminat Facultatea de Jurnalism din Bucureşti. A lucrat pentru mai multe reviste mondene, apoi a devenit PR pentru un cunoscut lanţ hotelier din România. A decis să intre în lumea modei, este pasionată și de fotografie, iar de curînd s-a lansat în online cu un proiect unde dezvăluie cele mai noi creaţii vestimentare.

"E un proiect care ne pune în mişcare simţul creativităţii, originalitatea, bunul gust şi capacitatea omenească de a crea noi idei pe care apoi să le reflectăm în imagini şi realitate!", spune Ana despre blogul său diademaanei.ro.