FOTO & VIDEO A fost construit cel mai scârbos hotel din lume! Este în formă de anus

Articol de GSP miercuri, 14 martie 08:51

Joep Van Lieshou, un sculptor olandez, a construit pe un câmp situat pe o insulă în apropierea oraşului Antwerp, un hotel în formă de... anus. Artistul și-a numit opera bizar, Cas Anus Hotel, care ilustrează un intestin gigantic complet cu vene.În acesta există chiar și un pat dublu, un duș și încălzire centrală, iar cuplurile spun că experienţa din acest hotel li s-a părut uimitoare.

"Este foarte silenţios şi foarte întunecos noaptea, aşa că aduceţi o torţă dacă doriţi să vă plimbaţi noaptea. Este la fel de normal ca dormitul într-un spaţiu asemănător cu cochilia unui melc", a scris bloggerul de călătorie Tom Hall pe Lonely Planet.

Hotelul Cas Anus aparţine colecţionarilor belgieni Geert şi Carla Verbeke-Lens, care au cumpărat lucrarea de artă de la sculptorul Joep Van Lieshou şi au plasat-o în parcul de sculptură al fundaţiei lor, parc ce se întinde pe 12.000 de metri pătraţi. Respectivul parc e vizitat de mii de turişti anual, iar unii aleg şi să înopteze în opera de artă ce imită formele sistemului digestiv, deşi prețul este 120 de euro pe noapte.