FOTO Un fotomodel dezvăluie dedesubturile industriei: ”Mi-au spus să beau doar apă, nu aveam voie să mănânc”

Ulrikke Høyer (Ulrikke Høyer)   Galerie foto (17)

Vineri, 19 Mai 2017, 19:21

Ulrikke Høyer, un fotomodel în vârstă de 20 de ani din Copenhaga, a dezvăluit câteva din problemele majore cu care se confruntă fetele din industria modellingului.Ea s-a simțit jignită după ce a participat la un eveniment organizat de brandul Louis Vuitton.

Ulrikke  a fost trimisă în Japonia pentru a defila la o paradă de modă, însă când a ajuns acolo i s-a transmis că e ”prea grasă” și i s-a cerut să nu mai mănânce nimic, ci să bea doar apă.

”Organizatorii au aranjat o cină și o noapte de karaoke pentru fotomodele, însă eu a trebuit să rămân acasă, înfometată în pat, pentru a evita mâncarea. Mă trezeam la 2 dimineața și îmi era extrem de foame.”, a povestit ea, potrivit The Sun.

Totuși, efortul ei a fost în zadar. Cu câteva ore înainte de defilare, a fost sunată de agentul ei, iar acesta i-a transmis că Louis Vuitton a decis să o scoată din spectacol și că o trimit acasă.

”Ceea ce ar fi trebuit să fie o experiență cu adevărat umitoare și unică, a devenit o amintire foarte umilitoare”, a concluzionat tânăra.