FOTO Imagini INTERZISE minorilor la Antena 1! A renunțat la haine și și-a arătat formele senzaționale la o oră de maximă audiență

Articol de GSP sambata, 09 februarie 13:52

Frumoasa Michaela Prosan, 26 de ani, a cucerit pe toată lumea odată cu personajul Soniei, pe care îl interpretează în serialul " Fructul oprit", difuzat de Antena 1.E născută pe 29 februarie, își sărbătorește ziua odată la 4 ani și e de o frumusețe rară!

În ultimul episod difuzat miercuri seară de Antena 1, Michela trăiește o adevărat poveste de iubire. Renunță parțial la haine și rămâne în lenjerie intimă, dar își arată fără rețineri formele senzaționale. Totul într-o scenă pe care o filmează alături de actorul Petru Păun, care-l interpretează pe Alex. Cei doi sunt surprinși în momente intime.

„Acest serialul marchează debutul meu în televiziune. Până să încep să lucrez la acest proiect am jucat în spectacole de teatru, printre care și «Steaua fără nume» de Mihail Sebastian, la Teatrul Elisabeta. A fost spectacolul cu care mi-am dat licența la UNATC. Am lucrat la reclame, videoclipuri și campanii de promovare pentru diferite brand-uri și am încercat, cât am putut, să fiu activă în domeniul acesta”, spunea Michaela Prosan într-un interviu pentru TV Mania.