FOTO Confesiunile unei bisexuale: ”Femei străine vor să se culce cu mine, bărbații vor partide în trei: distracția e dublă”

Hannah Bass (Hannah Bass)   Galerie foto (10)

Articol de GSP joi, 11 octombrie 09:57

Hannah Bass, creatoarea unui serial de comedie ” The bisexual”, realizat pentru Channel 4, a acceptat să vorbească despre realitățile unei vieți bisexuale.



Tânăra are 29 de ani iar show-ul ei a primit multe critici pozitive pentru faptul că expune cu acuarețe situațiile prin care trec persoanele bisexuale.

”După ce fostul meu prieten a aflat că sunt bisexuală, m-a întrebat imediat dacă poate să mă privească în timp ce mă culc cu altă femeie”, a declarat Hannah pentru The Sun.

Ea a povestit multe momente din viața ei de bisexuală: ”Am întâlnit femei pe care nu le cunoșteam, dar vroiau să se culce cu mine. În cazul bărbaților, cel mai des aceștia își doresc partide în trei. În orice caz, pentru mine distracția e dublă. Cu femeile, eu dețin controlul. Ele sunt mult mai deschise cu ceea ce vor în dormitor când sunt în prezența unei alte femei.”

Între relațiile cu femeile și cele cu bărbații, ea găsește câteva asemănări: ”Sunt aceleași emoții la primele întâlniri, aceleași ciudățenii neplăcute și aceeași bucurie când vezi pentru prima dată corpul gol, fie că e bărbat și femeie. Totuși, diferențele sunt ceea ce fac viața bisexuală atât de tentantă”.

Hannah a mai declarat că părinții ei nu știu că este bisexuală și consideră că atitudinea oamenilor față de această orientare se îmbunătățește treptat. În prezent, ea nu are nicio relație.