FOTO Cinci poze normale care au o istorie teribilă în spate

Articol de GSP duminica, 06 noiembrie 09:39

Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte, iar uneori povestea din spatele lor e mult mai puternică.E și cazul acestor fotografii care au o încărcătură emoțională puternică.

 1

Ea e Regina Kay Walters, în vârstă de doar 14 ani, iar poza i-a fost făcută de un criminal în serie numit Robert Ben Rhoades. Regina fusese răpită și torturată, iar poza i-a fost făcută cu câteva minute înainte de a fi ucisă.

2

Poza a fost făcută pe 15 august 1998 și se dorea o amintire pentru tatăl și copilul din prim plan care se plimbau pe străzile din Omagh, Irlanda de Nord. Imediat după, mașina roșie din imagine a explodat și a ucis 29 de persoane și a rănit alți 220 de oameni. Tatăl, fiul, precum și grupul din dreapta pozei nu au supavețuit.

3

Pare o poză obișnuită la un meci de colegiu, însă după doar câteva minute a urmat un atac armat sângeros.

4

În această imagine este John Lennon în timp ce îi da un autograf unui fan. Peste câteva ore, fanul încearcă să îl ucidă. El a declarat că s-a simțit jignit de faptul că Lennon spusese că ” Beatles sunt mai populari ca Isus”. A considerat-o o blasfemie și s-a decis să reacționeze.

5

Aici sunt membrii cultului ”Heaven's Gate” după ce au ascultat de liderul lor spiritual și au comis un act de sinucidere în masă.