FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

Valerică Găman a semnat » Vrea în play-off sezonul viitor

Valerică Găman, în echipament alb, rămâne la Hermannstadt / Foto: Facebook Hermannstadt
Valerică Găman, în echipament alb, rămâne la Hermannstadt / Foto: Facebook Hermannstadt

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2024 13:57 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 13:57

Valerică Găman (35 de ani) a ajuns un acord cu Hermannstadt pentru prelungirea cu un sezon a contractului scadent în această vară.

Scăpată de grijile retrogradării, Hermannstadt pregătește deja sezonul viitor. Iar prioritatea clubului este de a-i „securiza” pe jucătorii pe care antrenorul Marius Măldărășanu îi consideră indispensabili.

Ovidiu Ioanițoaia, informații de ultim moment de la negocierile Șucu - Lucescu: „Cam știu despre cine e vorba la Rapid!”
RAPID
Ovidiu Ioanițoaia, informații de ultim moment de la negocierile Șucu - Lucescu: „Cam știu despre cine e vorba la Rapid!”

Valerică Găman mai rămâne un sezon la Hermannstadt

Printre aceștia se numără și fundașul central Valerică Găman, cu care sibienii tocmai au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului scadent în această vară.

„Cu puţin timp în urmă, fundaşul central Valerică Găman a semnat prelungirea contractului pentru încă un sezon cu AFC Hermannstadt", a anunțat clubul vineri, pe pagina oficială de Facebook.

Valerică Găman voia să se apuce de afaceri vara trecută, când l-au abordat ardelenii

Găman, 35 de ani, a ajuns la Sibiu vara trecută, liber de contract, după ce în prealabil se despărțise de Universitatea Craiova și se gândea să agațe ghetele-n cui și să intre în afaceri, alături de fratele său. Bilanțul său în 2023 - 2024: 34 de aparții, 32 în campionat, două în Cupa României, și 3 goluri marcate.

Înaintea lui, Hermannstadt a prelungit cu mijlocașul Silviu Balaure, care a semnat pe 3 sezoane. Următorii pe listă sunt fundașul Mihai Butean și „închizătorul” Sota Mino, cărora ardelenii le-au făcut deja oferte.

Pleacă Mihai Butean la U Cluj? Este pe lista „Șepcilor Roșii”

Butean se află însă și pe lista lui U Cluj. Ardelenii au avut de pătimit pe parcursul acestui sezon din cauza problemelor de efectiv din benzile laterale, mai ales în dreapta, exact acolo unde joacă și el.

Apărătorul în vârstă de 27 de ani, clujean de loc, și-a trecut în palmares trei titluri cu rivala din oraș a lui U, CFR Cluj. La începutul carierei sale, între 2015 și 2015, Butean a îmbrăcat tricoul "Șepcilor roșii", înainte de a semna cu Astra Giurgiu.

El a avut un sezon 2023 - 2024 reușit, până acum. A bifat 38 de apariții în Superliga, ceea ce înseamnă că n-a lipsit deloc, și două meciuri în Cupa României. N-a reușit să marcheze, dar și-a trecut în cont o pasă decisivă.

VIDEO. Hermannstadt - Poli Iași 0-1. Fanii ardelenilor au răbufnit la finalul meciului: „Rușine să vă fie! Demisia!”

Mai puteți citi:

Dinamo, veste MARE înainte de „finala” cu UTA Arad! Ce a decis Comisia de Recurs

Pregătesc petrecerea! Vești mari înaintea meciului decisiv pentru salvare » Stadion plin și om de bază recuperat

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  10 Mai 2024, 15:08

Formidabil! Astia au planuri marete,dar nu au viitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează