FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2

Scene incredibile la finalul meciului din Giulești. Paul Iacob a sărit la bătaie cu spectatorii + Prima reacție a jucătorului

Incidentul în care a fost implicat Paul Iacob Foto: Captură Prima TV +12   FOTO
Incidentul în care a fost implicat Paul Iacob Foto: Captură Prima TV

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2024 22:26 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 23:37

Paul Iacob, fundașul Rapidului, și-a pierdut cumpătul la finele meciului cu Universitatea Craiova și a sărit la bătaie cu fanii din spatele băncilor de rezerve.

Rapidul a pierdut în prelungiri meciul cu Universitatea Craiova, 1-2, iar după fluierul final au apărut primele incidente. Suporterii au început să-i huiduie și să-i jignească pe jucătorii giuleșteni, iar fundașul Paul Iacob și-a pierdut cumpătul.

Apostrofat de fanii din dreptul băncilor de rezerve, Iacob a sărit la bătaie cu un susținător din tribune. A fost nevoie de intervenția decisă a oficialului giuleștean Ionuț Voicu, care l-a condus până la intrarea în tunelul care duce la vestiare.

Gafă mare de arbitraj în Rapid - Universitatea Craiova! A atins mingea cu mâna, dar Hațegan nu a acordat penalty
RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Gafă mare de arbitraj în Rapid - Universitatea Craiova! A atins mingea cu mâna, dar Hațegan nu a acordat penalty

FOTO Paul Iacob i-a cerut scuze suporterului și vrea să se întâlnească față în față cu el

Paul Iacob a sărit la bătaie cu un suporter de la Rapid după eșecul cu Craiova
Paul Iacob a sărit la bătaie cu un suporter de la Rapid după eșecul cu Craiova
Paul Iacob a sărit la bătaie cu un suporter de la Rapid după eșecul cu Craiova
Paul Iacob a sărit la bătaie cu un suporter de la Rapid după eșecul cu Craiova
Paul Iacob a sărit la bătaie cu un suporter de la Rapid după eșecul cu Craiova
+8 FOTO

Ulterior, în fața camerelor de luat vederi, Paul Iacob și-a cerut scuze pentru incidentul al cărui protagonist a fost. „Am făcut un gest care nu mă caracterizează, mi-am pierdut puțin capul.

Am reacționat la nervi și vreau să-i cer scuze suporterului. Cineva m-a înjurat din tribună și m-am dus spre el”, a spus Iacob.

El a explicat că „n-am câștigat atâtea meciuri, sunt nervi și de aceea am reacționat așa. Vreau să discut față în față cu el. Galeria, pe timpul meciului, a cântat fără oprire, e normal ca la final să-și spună oful. Nu știu ce să vă zic, e mare supărare, încrâncenare, nu ne iese jocul”.

Paul Iacob: „Nu e vorba de frică. Ne lipsește luciditatea”

Paul Iacob nu știe cum ar putea fi îndreptată situația. „Dacă am putea să explicăm, am încerca să și schimbăm ceva. Am încercat să comunicăm mai mult, să jucăm mai mult. Dacă era mai multă luciditate, poate Craiova nu înscria atât.

În așa situație n-am fost în viața mea. Nu reușim să avem un joc consistent. Plimbăm mingea până la 16 metri, dar acolo intervine lipsa de luciditate. Nu cred că-i vorba de frică”, a comentat el.

VIDEO. RAPID - CSU CRAIOVA 1-2. Lobont și-a forțat jucătorii să meargă în fața galeriei la finalul meciului » Fanii le-au scandat ironic ”Campionii, campionii”

Mai puteți citi:

Scandal de amploare la Ploiești! Suporterii i-au amenințat pe jucătorii Petrolului: „Dacă ne băgaţi în B vă rupem picioarele!”

Vine fuziunea? Ionuț Lupescu, luare de poziții în dezbaterea celor trei Dinamo: „Pe ei nu-i ia nimeni în serios! Celelalte să devină una singură”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (49)
MiticadelaLiga
MiticadelaLiga  •  02 Mai 2024, 23:42
Postat de GardaIosefina pe 30 Aprilie 2024, 08:17

Dar când veneau Chelsea, Ajax, Copenhaga, unde erai? Sunteți mici, mici de tot. Singura voastră bucurie în fotbal este înfrângerea noastră in Europa. Sunteți zero.

Lasă, nu mai trăi din amintiri că nu o sa le retrăiești prea curând. Voi comentați la un articol despre Rapid, și ai impresia că eu trăiesc din "să moară capra vecinului?" Minte sprintenă, așa zero cum suntem, "campioana" nu ne-a bătut de 5 meciuri cu un golaveraj 4-14, de fapt un egal, și ăla norocos. Asta zice multe despre cât de mici sunteți de fapt, și de ce am zis campioană de carton, sunteți singurii care nu sunteți în stare să bateți cea mai slabă echipa din play off. :))

Lagosa123
Lagosa123  •  30 Aprilie 2024, 22:09

Meciul sa jucat. Bani s-au luat.

atthur
atthur  •  30 Aprilie 2024, 19:47
Postat de magic4ever pe 30 Aprilie 2024, 10:39

De la Fcsb a fost la puscarie Becali, MM Stoica, Mustata ...

Și urmezi tu pentru port ilegal de creier...!!!...

Vezi toate comentariile (49)
Comentează