FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV „Jucătorii strâini împotriva celor români” » Cum a pierdut Bergodi vestiarul

Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 18:35 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 20:08

Gazeta a aflat că nu doar cele 4 eșecuri consecutive suferite de Rapid în play-off au reprezentat cauza îndepărtării lui Cristiano Bergodi de pe banca giuleștenilor. Tehnicianul italian a greșit și în gestionarea vestiarului.

Rapid s-a despărțit astăzi, pe cale amiabilă, de antrenorul Cristiano Bergodi. Oficial, din cauza celor 4 eșecuri consecutive suferite de la începutul play-off-ului: 1-2 cu Farul, 1-2 cu Universitatea Craiova, 1-4 cu CFR Cluj și 0-1, luni seară, cu Sepsi.

Anomaliile lui Cristiano Bergodi la Rapid » Cum au eșuat giuleștenii în sezonul cu investiții uriașe
RAPID
Anomaliile lui Cristiano Bergodi la Rapid » Cum au eșuat giuleștenii în sezonul cu investiții uriașe

Imediat după rezilierea contractului cu tehnicianul italian, Victor Angelescu, unul dintre acționarii clubului, a comentat că nu poate înțelege „rezultatele din ultima perioadă. Cristiano ne-a spus părerea lui, dar nu cred că poate cineva să înțeleagă ce s-a întâmplat”.

Cristiano Begodi pierduse vestiarul la Rapid

Gazeta Sporturilor a aflat însă că seria neagră, venită, culmea!, după un senzațional 4-0 cu liderul FCSB în finalul sezonului regulat, a fost și o consecință a faptului că tehnicianul italian pierduse vestiarul.

„Begodi le-a făcut niște favoruri anumitor jucători, ceea ce a dus la nemulțumiri și apoi la o ruptură în sânul lotului. Jucătorii strâini împotriva celor români”, a dezvăluit o sursă a ziarului din anturajul clubului alb-vișiniu.

Cristi Dulca, pentru GSP.ro: „N-au fost o echipă. Trebuie să ne uităm și la jucători”

Afirmație întărită, indirect, și de trei foști jucători importanți din Liga 1. În discuțiile cu Gazeta Sporturilor, absolut toți au lăsat de înțeles că ceva s-a întâmplat în vestiar și au arătat cu degetul spre jucători.

„Eu nu am văzut unitate și coeziune, ca la alte meciuri. A fost o fază în care Rrahmani putea să-i dea pasă lui Krasniqi... Se făcea 1-0 și era altceva.

Au fost egoiști, încerca fiecare să marcheze. N-au fost o echipă. Trebuie să ne uităm și la jucători. Nu doar antrenorul e de vină”, a comentat Cristi Dulca, fost jucător al Rapidului.

Vlad Munteanu: „Există ceva în interior, nu pot spune ce, pentru că n-am toate datele”

Vlad Munteanu, fost mijlocaș la Dinamo, Energie Cottbus, Wolfsburg sau Auxerre, a punctat, la rându-i: „Există ceva în interior, nu pot spune ce, pentru că nu am toate datele.

Dar când ai toate condițiile necesare, ai o conducere excelentă, investiții în jucători, în academie, un stadion nou cu o atmosferă incredibilă meci de meci acasă, un antrenor bun, care a livrat în România... E clar ceva ce nu funcționează”.

Ionel Ganea: „Mi se pare foarte ciudat...”

Ionel Ganea și-a exprimat la rându-i suspiciunile: „Rapidul nu mai e ca la început de campionat. S-a calificat în play-off, dar eu nu înțeleg ce se întâmplă acolo. Singurul care știe e antrenorul, el ar trebui să știe totul.

Mi se pare foarte ciudat ca tu, club cu pretenții, să bați Steaua (n.r. - FCSB) la ea acasă, să ai un moral bun și imediat să cazi. Presiune sau nu, e club cu pretenții. Trebuie să bați și în deplasare, de-aia ești pe 5! Să cazi deodată de pe 2 pe 5...”.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. GSP Live » Vlad Munteanu crede în venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Te înconjori de oamenii potriviți, ai o stabilitate, de ce să nu stai acasa?”

Mai puteți citi:

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”

„Șucu se întâlnește cu Șumudică” » Primele negocieri după plecarea lui Bergodi de la Rapid

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  17 Aprilie 2024, 10:28
Postat de conicor2008 pe 16 Aprilie 2024, 20:04

Deci tot Bocciu a fost mai bun decat Bergodi! Cu el in tribune erati pe locul 2, acum cu el la "umbra", pe 5!

Amice, combați bine !

lefter_popescu
lefter_popescu  •  17 Aprilie 2024, 10:26
Postat de calinescu_ pe 16 Aprilie 2024, 21:23

La RAPID sef in vestiar e SAPUNARU si nu cum ar fi normal BERGODI ....!!! SAPUNARU dicteaza si ritmul echipei iar el nu mai poate .....!!!! Asa e si echipa RAPID....!!!

Amice, poate ai dreptate intr-o mana . Dar Rapid când joaca cu echipa ilfoveana a lui Gigi Valiza o cafteste pe unde o prinde. Atunci Sapunaru a" dictat" bine ritmul ? Eu știam ca dictatorul șef în liga Gigi Bekalj este chiar omenitul cu origini albaneze. Nu vezi cu ce frica și disperare joaca echipa lui chiar dacă e susținută de nea Ciolacu și impinsa de la spate de arbitrii condusi de Bricheta Diaconu care -i satisface toate dorințele ? La Rapid lucrurile sunt asa cum au fost din totdeauna . Câștiga sau pierde când nu te aștepți. A fost cea mai buna ( neinvinsa) din cele sase calificate în play off , batandu-le ( acasă-deplasare) atât pe ilfovenii lui Gigi Valiza cât și pe clujenii lui Varga. Iată, ca în play off a dat cu mucii-n fasole.

paolo18
paolo18  •  17 Aprilie 2024, 05:37
Postat de lefter_popescu pe 16 Aprilie 2024, 20:17

Nea Botezatule, argumentele dumitale sunt cam subtiri dacă ele se raportează la zicerile lui Dulca, Munteanu sau Ganea care nu au nicio legătură cu Rapid. Opinia dumitale - fcsbist fiind- de ce nu apare în articol sau doar sa înțelegem ca și gura matale trebuie " sa mănâncă" ceva ?

Piei, Satana!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează