FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat o decizie importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Antrenorul lui FC Botoșani, Bogdan Andone, va sta două etape și va trebui să plătească o amendă de 6.500 de lei din cauza incidentelor de la meciul cu Dinamo. +5   FOTO
Antrenorul lui FC Botoșani, Bogdan Andone, va sta două etape și va trebui să plătească o amendă de 6.500 de lei din cauza incidentelor de la meciul cu Dinamo.

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 20:10 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 22:17

Antrenorul lui FC Botoșani, Bogdan Andone, va sta două etape și va trebui să plătească o amendă de 6.500 de lei din cauza incidentelor de la meciul cu Dinamo.

Bogdan Andone a fost un car de nervi în debutul partidei cu Dinamo (2-1). Iar în minutul 30, antrenorul Botoșaniului s-a văzut eliminat de „centralul” George Găman, pentru că a protestat exagerat la un aut acordat „câinilor”, deși balonul părea să fi ieșit în afara terenului dintr-un jucător al oaspeților.

Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul
VAR
Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul

Bogdan Andone va ispăși cea mai mare dintre sancțiuni

Vineri a venit și „nota de plată”, a se citi decizia Comisiei de Disciplină a FRF. Una care-l trimite în tribună pentru două etape! „În temeiul art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 320 lei. În temeiul art.65. a din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 6.500 lei.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat o decizie importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare
Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o criză de nervi în prima repriză a meciului cu Dinamo, din runda cu numărul #6 al play-out-ului din Superliga.

În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă prevăzută de art. 65.a din RD, respectiv suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 6.500 lei”, se arată în decizia Comisiei, apărută pe site-ul oficial al LPF. Secundul său, Attila Marius Suller, a primit tot două etape, dar a scăpat cu o amendă mai mică: doar 4.500 de lei.

Bogdan Andone va rata meciurile cu Petrolul și cu FC Voluntari

Astfel, Andone și Suller nu vor putea lua loc pe bancă în meciurile moldovenilor cu Petrolul, programat luni, și cu FC Voluntari, din 4 mai. Ambele foarte importante în lupta pentru evitarea retrogradării.

La finalul meciului cu Dinamo, Andone n-a vrut să comenteze pe marginea incidentului care i-a adus eliminarea: „Nu vreau să mai discut subiectul ăsta, dar la noi nu prea poți să ai dialog cu arbitrii”. A doua zi însă și-a cerut scuze.

Bogdan Andone: „Nu trebuia să reacționez așa”

„Vreau să-mi cer scuze. Este o imagine și un moment care nu mă caracterizează. Am râs amar. Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire în cazul respectiv. Se scrie că a fost vorba de un simplu aut, dar ne raportăm la minutul 30, când s-a dictat chiar în fața mea un aut. Apoi a venit Țigănașu cu capul spart, unde s-a dictat penalty.

Nu exista nicio șansă să se dea penalty. Asta era încărcătura care era în mine în momentul respectiv și a culminat cu momentul în care s-a dictat aut pentru echipa adversă, eronat, de asemenea. Indiferent ce s-a întâmplat, nu trebuia să reacționez așa”, a spus antrenorul Botoșaniului.

VIDEO. MATCHPREVIEW FCSB - Farul

Ați mai putea citi:

Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”

Când poate reveni Florinel Coman » Elias Charalambous a dat vestea

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  27 Aprilie 2024, 21:26

Grav, foarte grav pentru echipa. Lipsa antrenorilor de pe banca in situatia grea in care se afla Botosaniul, va putea avea un efect catastrofal. Numai Bunutul poate salva echipa de la retrogradare. Ori, jucatorii sa manifeste o atitudine magistrala si sa faca 2 meciuri de pomina. Vom trai si vom vedea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează