FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Andrea Compagno nu-i rămâne dator lui MM Stoica: „Cine e acest personaj de fapt?”

Andrea Compagno // foto: Imago Images
Andrea Compagno // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2024 13:17 / Actualizat marti, 07 mai 2024 20:23

Andrea Compagno (28 de ani), fostul atacant de la FCSB, l-a atacat în termeni duri pe Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al campioanei.

Atacantul italian a fost deranjat de comentariile făcute de Mihai Stoica în momentul transferului. Oficialul celor de la FCSB spunea că aspectele financiare n-ar trebui să aibă întâietate.

Mircea Lucescu a ieșit de la discuția cu Dan Șucu » Ce a declarat + GSP a aflat ce club vrea să deturneze mutarea
RAPID
Mircea Lucescu a ieșit de la discuția cu Dan Șucu » Ce a declarat + GSP a aflat ce club vrea să deturneze mutarea

În China, Compagno are un salariu mult mai mare decât la FCSB. Campioana României a pierdut o sumă importantă de bani din această afacere, ținând cont de faptul că îl transferase de la FCU Craiova pentru 1,5 milioane de euro. Chinezii au plătit 120.000 de euro.

Andrea Compagno a dat de pământ cu Mihai Stoica: „Tata mi-a spus că voi da de astfel de oameni”

„Nu mi-a plăcut ce am văzut în acea perioadă în care mă pregăteam de transferul în China. Unul din club a făcut o declarație care în fotbal nu se vede vreodată.

M-am gândit dacă să răspund sau nu. A vorbit despre un băiat venit de jos, cu multe sacrificii. Un om fericit pentru hotărârea luată.

Plecat de la un salariu de 400 de euro pe lună. Atât aveam în liga a patra italiană. Eram fericit pentru decizia luată. Atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar. Nu meritam ca un director să apară cu acea declarație, să spună ceea ce a zis. Mai ales pentru relația pe care am avut-o tot timpul cu el. Dar asta e.

Sunt sigur că nici lui nu i-a plăcut ce a spus. A fost ciudat. Mi-a părut puțin ciudat. Nu știu cine e acest personaj. Cel cu care am avut o relația bună timp de doi ani sau cel care nu a așteptat nicio zi după ce am plecat pentru a face acea declarație contra mea?! Oricum, tata mi-a spus că în activitatea mea voi da de fel și fel de oameni.

Mă bucur pentru ei toți, pentru galerie. De când am plecat știam că vor fi campioni”, a declarat Compagno, pentru canalul de YouTube „Templul Sportului”.

A contat aspectul financiar. Nu ştiu contractul, dar cred că este mult peste ceea ce i se oferea în Europa. Probabil şi-a făcut viaţa dacă va încasa banii pe care trebuie să-i primească. A plecat pe banii ăştia pentru că nu a mai vrut Gigi să apeleze la serviciile lui. A vrut altceva…

- Mihai Stoica, despre Compagno, în februarie 2024

VIDEO. Elias Charalambous, conferință de presă după Univ. Craiova - FCSB: „Suntem triști că am pierdut, chiar dacă suntem deja campioni”

Citește și alte știri:

Atât de machiavelic? Crede că Gigi Becali și-a schimbat planul: „A stat și s-a gândit. «Bă, dar decât să-l ajut pe Hagi...»”
CSU CRAIOVA - FCSB 2-0
Atât de machiavelic? Crede că Gigi Becali și-a schimbat planul: „A stat și s-a gândit. «Bă, dar decât să-l ajut pe Hagi...»”
Au apărut primele oferte pentru Drăgușin: „M-au căutat din Germania, Italia și Turcia”
TRANSFER
Au apărut primele oferte pentru Drăgușin: „M-au căutat din Germania, Italia și Turcia”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (37)
Doru.S
Doru.S  •  09 Mai 2024, 14:16
Postat de Chris.Dumitrescu pe 07 Mai 2024, 20:40

Meme e un trepăduș ce insoțește echipa. E mult prea mult sa spui ca ar fi manager cand el nu manageriaza nimic. Cand deciziile se transmit de sus atat cele sportive cat si cele administrative, e trist . Și cam asa e mimica lui Meme, tristă, justificat cand mori de plictiseala, cand implicarea priveste doar niste indemnuri un fel de ”Haida hai” si niste emisiuni la Tv unde se chinuie practic sa fie inteligent. Aș de unde...un subinginer???

Meme are o mare calitate. Stie sa tacă. Lipsa de cultura si educatie, experienta acumulata, il determina sa tacă de multe ori. Si-a dat seama ca se face de cacao, iar atunci cand trebuie sa comenteze ceva, o face pe Gică Contra.

valihaita
valihaita  •  09 Mai 2024, 00:14
Postat de concret pe 07 Mai 2024, 21:20

Serios? Cum sa il scoti tap ispasitor pe Compagno, cand ciobanul i-a facut vant si nu stia cum sa scape de el? Iar mimi stoika a declarat ce a declarat, ca italianul s-a dus dupa bani si alte prostii, ca sa ii faca pe plac stapanului, sa impacheteze elegant o mare mizerie!

Eu imi aduc aminte ca Stoica i-a luat apararea lui Compagno si a precizat de cateva ori ca daca ar fi dupa el l-ar pastra la FCSB..

aress123
aress123  •  08 Mai 2024, 13:44
Postat de concret pe 07 Mai 2024, 23:00

Asta se intelege din ce spune mimi stoica ba incultule. Arunca vina pe el, ca a ales sa plece la bani multi, ca nu a ramas, gen sa prinda un transfer in vest. De parca cealalta varianta era demna de luat in seama, sa stai rezerva la fcbekali ca nu vrea ciobanul sa te mai vada in teren.

Italianul are o scuza, ca nu cunoaste bine limba romana...tu ce scuza ai ? Prostia ?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close