Concurs ieșit din comun: "Rămâi gravidă cu un jucător de la Cupa Mondială din Rusia şi ai mâncare pe viață!"

Articol de GSP luni, 25 iunie 09:23

Campionatul Mondial de fotbal din Rusia continuă cu meciurile din faza grupelor.Până acum Rusia, Uruguay, Franţa, Croaţia, Belgia şi Anglia s-au calificat în optimile de finală, în timp ce Arabia Saudită, Egipt, Maroc, Peru, Costa Rica, Tunisia, Panama şi Polonia au fost eliminate numai după două meciuri. Toată lumea este conectată la evenimentul numărul unu al anului, suporterii cu meciurile şi emoţiile, iar firmele cu idei de a-şi face reclamă şi a câştiga bani.

Una dintre acestea este lanțul de restaurante Burger King Rusia, care a promovat pe paginile de socializare un concurs cel puțin ieșit din comun. Mesajul concursului a fost acela că orice femeie care reușește să rămână gravidă cu un jucător de la Cupa Mondială din Rusia va primi 30.000 de euro și mâncare pe viață de la Burger King.

Concursul a adunat imediat mii de reacții, apoi reprezentanții restaurantului au renunțat, considerând că este nepotrivit. Însă internauții au făcut deja printuri, iar acum concursul face valuri pe internet.

 Cel mai tare concurs » Rămâi gravidă cu un jucător din Word Cup şi ai mâncare pe viață