Ce relație a existat, de fapt, între Valentina Pelinel și Alina Vidican. Fosta soție a lui Borcea, dezvăluiri incredibile

Articol de GSP sambata, 29 decembrie 11:27

Alina Vidican își revine greu după despărțirea de Cristi Borcea. Fosta soție a omului de afaceri se simte trădată de Valentina Pelinel, despre care a spus că nu se aștepta să râvnească la soțul ei.



Cele două se cunoșteau de dinainte, ba chiar își petreceau vacanțele împreună. Alina a oferit o scurtă reacție în care a vorbit despre relația ei cu Valentina Pelinel.

„Valentina și soțul ei mergeau în vacante cu mine și cu Cristi. Am petrecut câteva zile la San Juan, mai multe vacanțe la Miami. Nu am crezut că râvnește la soțul meu. Am avut o părere foarte bună despre ea. Eram toți prieteni de familie și ea îmi era dragă”, a spus Alina Vidican pentru wowbiz.ro.

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu Cristian Boureanu, în timp ce Cristi Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea, înainte de a divorța pentru a fi împreună cu Alina Vidican. Fostu acționar dinamovist s-a despărțit și de aceasta, iar acum e cu Valentina.