Alertă într-un aeroport! Uite ce au putut să găsească agenţii de securitate într-un bagaj

Articol de GSP miercuri, 29 august 09:01

Agenții de securitate de la un aeroport din New Jersey au făcut o descoperire neobișnuită în bagajele unui călător. Mai exact, au găsit obiecte pentru deschis sticle, în formă de grenade pictate ca şi când ar fi fost îmbrăcate în costume. Însă, cum nu s-a ştiut de la început acest lucru, în aeroport s-a dat alarma.



Administrația de Securitate a Transporturilor a declarat, într-o postare pe Instagram, că agenții de la Aeroportul Internațional Newark Liberty au descoperit cele două obiecte în formă de grenadă într-o geantă, care a fost scanată cu raze X. Între timp, agenții au investigat " grenada", care s-a dovedit a fi deschizători de sticle.

"Aceste grenade inerte au fost cadouri de nuntă", a spus femeia care le avea în bagaj.

Transportation Security Administration a anunţat că o călătorie poate deveni dificilă având în bagaj replica unor obiecte explozive sau arme de foc. O astfel de investigare provocă de obicei întârzieri și anulări ale zborurilor.

"Când ofițerii noștri văd un potențial instrument exploziv pe monitor, ei trebuie să facă un control amănunţit pentru a vedea dacă este real sau nu", a fost comunicatul Transportation Security Administration.