A sărbătorit divorţul în rochie de mireasă!

Articol de GSP vineri, 09 februarie 09:45

O femeie din Saskatchewan (Canada) a fost atât de fericită că a divorţat, încât a organizat o petrecere.Nicole Niesner, în vârstă de 36 de ani, a fost căsătorită timp de 13 ani. Când a primit o scrisoare prin poștă şi a aflat că divorțul se va finaliza pe 16 decembrie, a început să se gândească la o petrecere. "Am făcut nişte căutări pe Pinterest şi Google şi am spus că ar trebui să am o petrecere de divorț", a declarat Nicole Niesner.

Aceasta a spus că în ziua divorţului, câteva dintre prietenele ei, care sunt căsătorite, au venit la ea cu ceva neașteptat. "Toate aveau cutii cu rochii de mireasă, apoi ne-am îmbrăcat în ele. A fost ceva distractiv, am băut niște vin şi am mâncat!", a spus femeia divorţată.

Nicole Niesner a adăugat că a fost uimitor să aibă parte de sprijinul prietenelor şi că s-au distrat deminune. "M-au ajutat să simt că sunt iubită și că am foarte multe prietene în viața mea. Mama a pus rochia de mireasă înapoi în cutie, dar a spus că aş putea avea nevoie de ea din nou o zi. Nu știi niciodată când altcineva va avea o petrecere de divorț!", a spus râzând Nicole Niesner.

A sărbătorit divorţul în rochie de mireasă!