A renunțat la muzică pentru un antrenament inedit » AMI a luat lecții de la Victor Hănescu

Articol de GSP vineri, 15 septembrie 16:40

AMI, una dintre cele mai apreciate artiste din România, care s-a făcut remarcată de către public datorită stilului ei romantic și sensibil a avut parte zilele trecute de o experiență inedită. Artista a avut ocazia să ia lecții de tenis de la Victor Hănescu.



“Fratele meu este pasionat de tenis, iar când eram mici intra în casă să vadă meciurile. Pe unele chiar le înregistra. De la el am învățat să joc, pentru că aveam un teren în fața blocului unde mergeam de fiecare dată când prindeam ocazia”, a spus aceasta.

Și-a adus repede aminte loviturile de dreapta și de stânga, și la sfaturile lui Victor, a învățat cum se executa voleul și cross-ul. După mai multe seturi de mingi, Hănescu a fost cu adevarat impresionat de jocul lui Ami și a felicitat-o pentru modul în care s-a descurcat. La finalul meciului cei doi au dat mâna peste fileu, așa cum se procedează în competițiile adevărate.

"S-a descurcat mai bine decât mă așteptam. Are reacții rapide și este foarte atentă la jocul adversarului", a spus Victor.