VIDEO Fotomodelul britanic Kate Moss este de vânzare

Kate Moss ► Foto: hepta.ro (Kate Moss ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (3)

Articol de GSP miercuri, 28 iunie 09:23

Celebrul fotomodel britanic Kate Moss este de vânzare, fiind expus la Opera Gallery din Londra. Mai exact este vorba de o sculptură, initulată " MILF", care o înfăţişează pe Kate Moss nud şi fără braţe, costul fiind de 25.000 de lire sterline.



Această sculptură a fost creată de Edgar Askelovic, care a lucrat timp de patru luni la ea, având ca model fotografii ale top-modelului. Lucrarea are o greutate de 80 de kilograme şi a fost realizată din silicon şi răşină poliuretanică.

"Edgar Askelovic lucrează doar pe baza unor fotografii, ceea ce este incredibil. Nu a cunoscut-o pe Kate Moss, care este foarte specială. Este foarte frumoasă", a spus directorul galeriei de artă unde a fost expusă sculptura, Jean-David Malat.

Născută pe 16 ianuarie 1974 la Croydon, Kate Moss are una dintre cele mai cunoscute top-modele din industria modei. Ea a mai fost solicitată în urmă cu zece ani de un alt artist britanic, Marc Quinn, care a sculptat-o drept o zeiţă care practica yoga, care îşi ţine mâinile şi picioarele în spatele capului.