VIDEO Farsă în direct pentru o jurnalistă: credea că ține în brațe un „urs koala ucigaș, cu colți veninoși” :))

Articol de GSP luni, 13 ianuarie 17:46

Debi Edward, reporter la televiziunea australiană ITV News, a fost convinsă de echipajul ei de la televiziune să facă un reportaj despre o specie de urși koala despre care i s-a spus că ar fi agresivi și că au colți veninoși.



Pentru a face reportajul, Debi e filmată inclusiv în timp ce se îmbracă cu un costum și își pune ochelari de protecție, după care ia în brațe un urs.

Ea chiar a început să relateze: „Cea de-a treia cea mai frecventă formă de vătămăre de care suferă turiștii o reprezintă atacurile urșilor ucigași. Mi s-a spus că acest urs este destul de periculos și că atacă oamenii. E o specie de urs numită „drop bear” pentru că se aruncă din copaci și atacă oamenii”.

După relatarea ei, echipajul i-a dezvăluit că a fost o farsă și că, de fapt, ursul respectiv ar fi fost un urs koala normal. Clipul a devenit, însă, viral pe internet!

 

In times of tragedy and incessant misery, sometimes humour is the best medicine This is the UK’s ITV News, Asia correspondent Debi Edward. I have had the pleasure of working with her now on a number of occasions and she is an exceptional journalist and a lovely lady. However, I am Australian and by proclamation a dirty rotten scoundrel. If you enjoyed this video, please don’t let Debi’s humiliation be in vain Please donate directly to help the park who are treating these koalas. https://www.gofundme.com/f/help-save-kangaroo-islands-koalas-and-wildlife?utm_source=customer&utm_medium=copy_link-tip&utm_campaign=p_cp+share-sheet Remember, nearly 40,000 have died here on Kangaroo Island. Don’t forget to share this post too Garnett Hall Sam Mitchell #KIWildlifePark #KangarooIsland #ki #SouthAustralia #SA #AusArmy #YourADF #Australianbushfires #koalas #news #fires

Publicată de Sean Mulcahy pe Sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Citește și:

Trolling între giganți! VIRAL: ce a făcut McDonalds la lansarea Burger King de la AFI Cotroceni!