VIDEO Creatură sau făcătură? Stadionul lui Club Atlético Huracán, bântuit de o fantomă

Articol de GSP miercuri, 23 mai 09:11

Raúl Arguello, un gardian de noapte înfricoșat, a filmat cu telefonul său mobil ceea ce crede că este o fantomă, după ce a auzit de mai multe ori zgomote ciudate provenind din subsolul unui stadion de fotbal.



În vârstă de 32 de ani, gardianul a filmat momentul în care a deschis curajos ușa subsolului, cu o lanternă în mână, pentru a vedea dacă se află cineva în incinta stadionului "Tomás Adolfo Ducó" din Buenos Aires ( Argentina), unde joacă meciurile de acasă echipa Club Atlético Huracán.

"E ora unsprezece noaptea și este a treia oară când am auzit zgomotul ăsta. O să filmez pentru a le arăta mai târziu oamenilor, pentru că altfel ei nu mă cred, atunci când le spun că este o fantomă", a spus Raúl Arguello.

În filmuleţul video se vedea, pe măsură ce cobora scările şi filma în încăpere, cum o umbră a trecut în viteză, traversând cadrul obiectivului video de la stânga la dreapta și a dispărut prin perete.

La acel moment, gardianul nu avut nicio reacţie, pentru că nu a văzut cu ochiul liber acea prezență, ci doar după ce s-a uitat pe filmare video.

Acum filmuleţul video a produs vâlvă pe net, iar internauţii se întreabă dacă totul este real sau o făcătură.