VIDEO Cel mai umilitor concurs: ce trebuie să faci pentru a câștiga o mașină Kia

Articol de GSP joi, 20 aprilie 19:07

În Texas, SUA, are loc unul dintre cele mai bizare și umilitoare concursuri. Postul TV de muzică Kiss FM pune la bătaie un autoturism Kia pentru persoana care va rezista cel mai mult cu buzele lipite de mașină.



Competiția se numește ” Kiss a Kia” și e transmisă în direct pe post și pe Facebook. Concurenții care își doresc mașina stau și cu orele în speranța de a câștiga.

Mai mult, pentru a le face viața mai grea, organizatorii pun în mod repetat aceeași melodie sau reclamă pentru a enerva și mai mult candidații. În tot acest timp, ei trebuie să rămână cu buzele lipite de orice parte a mașinii, chiar și de o roată!

În concurs sunt acceptați doar 20 de participanți și durata lui poate fi de maxim 50 de ore. Dacă la final sunt mai mulți rămași în joc, câștigătorul e desemnat prin tragere la sorți.

Partea bună e că după fiecare oră, concurenții au o pauză de zece minute pentru a se hidrata și a-și întinde picioarele.

În ciuda condițiilor bizare, concursul este foarte popular în Texas și atrage în fiecare an mulți oameni dornici să participe.

Save

Save