VIDEO Bărbatul care a devenit viral pentru că nu vrea să își reducă penisul de 48 cm

Articol de GSP luni, 23 ianuarie 00:32

Roberto Cabrera, un bărbat mexican, a devenit celebru în urmă cu ceva timp când s-a descoperit că are cel mai mare penis din lume: aproximativ 48 centimentri.



Mulți nu au crezut că acest lucru e real, așa că bărbatul s-a filmat cu penisul acoperit pentru a dovedi că este adevărat.

El a fost consultat și de un doctor care a confirmat că penisul e real, dar anormal. Mare parte din el este format dintr-un prepuț dilatat masiv.

Povestea lui a revenit în centrul atenției când un producător tv s-a dus acasă la el pentru a afla mai multe răspunsuri.

Astfel, bărbatul susține că penisul i-a crescut în mod natural în timpul anilor adolescenței, însă medicul său afirmă contrariul. Roberto și-ar fi agățat în mod deliberat greutăți și benzi de penis pentru a-l lungi, având chiar o obsesie de a deveni bărbatul cu cel mai lung penis.

Chiar dacă acest lucru îi creează un disconfort și face imposibil actul sexual, el a refuzat mereu să facă operații de reducere a penisului. Clipul în care explică de ce e savuros.