VIDEO A scăpat cu viaţă din colţii unui rechin dându-i un pumn în nas

Articol de GSP vineri, 17 noiembrie 09:22

Un medic din Marea Britanie, Charlie Fry (25 de ani), care s-a mutat cu serviciul de curând, în Australia, a scăpat cu viaţă din colţii unui rechin, care avea o lungime de aproximativ două metri, după ce a făcut un gest pe care l-a văzut la un surfer profesionist.



Medicul a ieşit cu câţiva prieteni ca să facă surfing, la Avoca Beac, la nord de Sydney, iar la un moment dat a observat un rechin care se apropia de el. În câteva clipe, rechinul a sărit din apă şi l-a prins cu colţii de umăr. "Am văzut un rechin ieșind din apă, cu dinții, și pur și simplu l-am lovit în față. Mi-am spus, fă ceea ce a făcut Mick, dă-i un pumn în nas!", a povestit Charlie Fry. Exact aşa a făcut, iar rechinul s-a desprins imediat de braţul său. Bărbatul s-a ales totuşi cu mușcături minore la umăr și braț.

Cunoscutul surfer australian Mick Fanning, a ținut în 2015 prima pagină a ziarelor, atunci când în timpul unui concurs profesionist de surfing, desfășurat în Africa Sud, a lovit un rechin în față, atunci când a fost atacat. "Mick, îți datorez o bere, mulțumesc foarte mult!", a declarat Charlie Fry, care locuiește în Australia de două luni și lucrează ca un medic specializat în urgențe la un spital local.