Victor Pițurcă are un băiat cu fosta amantă, Vica. Dureros ce i-a făcut Piți copilului

Luni, 17 Decembrie 2018

Povestea de dragoste dintre Victor Pițurcă și fosta lui amantă, Vica Blochină, a ținut mult timp capul de afiș al presei mondene, însă noi detalii despre relația lor ies la iveală.Fosta balerină a povestit la TV despre cel mai greu moment din viața ei, o experiență care îl vizează și pe Pițurcă.

”Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa. Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat „Tată, tu m-ai uitat?” Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, a spus Vica, potrivit libertatea.ro.

Vedeta de televiziune a povestit și aspirațiile ei de când era tânără în Lituania și cum a ajuns să îl cunoască pe fostul selecționer al României.

„Nu ştiam unde să plec. Eu voiam să plec în Italia şi mă gândeam cum o să găsesec un prinţ bogat. Am ajuns în România la un bar cunoscut din Capitală. Am fost şi în Cipru unde am făcut facultatea, dar m-am întors în România. Am cunoscut multă lume bună şi pe tatăl copilului meu. A fost un cerc de prieteni, el era prieten cu Giovanni, care era împreună cu o prietenă a mea.”, a mai spus Vica.