Un bărbat din Seattle a lăsat un bacșiș fabulos într-un restaurant din Chicago

Articol de GSP joi, 19 aprilie 08:16

Un client foarte mulțumit de cum a fost tratat, a lăsat 2.000 de dolari bacșiș, după o cină la un restaurant de lux din oraşul Chicago ( SUA).



Restaurantul Boka cu o stea Michelin se descrie ca o instituție care servește preparate americane de sezon. Un client, foarte satisfăcut de mâncarea oferită, care trebuia să plătească o notă de 759 de dolari, a mers la bucătărie pentru a da 100 de dolari pentru fiecare din cei 17 angajați.

"A fost surprinzător faptul că un client ne-a arătat atât de multă recunoștință", a declarat managerul restaurantului, Jon Leopold, pentru Chicago Tribune.

Reprezentanţii restaurantului au ales să protejeze identitatea acestui client extrem de generos, identificat doar cu ajutorul descrierii următoare: "Mike, un vizitator venit din Seattle".

Restaurantul Boka din Chicago a fost nominalizat la James Beard Award, un prestigios premiu culinar atribuit de industria gastronomică americană. Câştigătorul va fi anunţat în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 7 mai în oraşul Chicago.