Un australian a câştigat la tombolă un hotel pe o insulă din oceanul Pacific

Insula Kosrae (Insula Kosrae)

Articol de GSP joi, 28 iulie 10:11

La începutul anilor '90, Doug și Sally Beitz au ajuns pe insula Kosrae din Micronezia, unde au construit un hotel. Aceştia nu au mai dorit să trăiască pe această insulă tropicală din oceanul Pacific, preferând să se mute în Australia.



Doug și Sally au decis să organizeze o tombolă, miza fiind hotelul lor cu 16 camere. Prețul unui bilet costa 49 de dolari şi era nevoie să se vândă cel puţin de 50.000 de bilete pentru ca tombola să poată fi organizată, însumând cifra de 2,45 milioane de dolari. Tombola a avut un succes enorm în toată lumea, participând zeci de mii de jucători, care visau să-şi adjudece hotelul.

Fericitul câştigător a fost un australian, Joshua, care avea biletul cu numărul 44.980. Organizatorii tombolei nu au vrut să-i dezvăluie identitatea completă, pentru a-l lăsa să se bucure de norocul care a dat peste el și a-l ține departe de mass-media. "Sper să-i placă temperaturile înalte și să se întâlnească cu oameni noi din lumea întreagă", a declarat Doug Beitz.

În afară de hotel, Joshua a devenit proprietarul unei vile de patru camere, a cinci mașini ale locației, unui bus de zece locuri, unui restaurant şi a unui pick-up.

Un australian a câştigat la tombolă un hotel pe o insulă din oceanul Pacific
Insula Kosrae