Şocant! Un bărbat a fost ucis de sicriul mamei sale

Articol de GSP miercuri, 20 iunie 09:34

Un bărbat care locuia în districtul Toraja de Nord din Indonezia a murit la înmormântarea propriei mame. Accidentul a avut loc săptămâna trecută, când Samen Kondorura, un muncitor din valea Parinding, în vârstă de 40 de ani, a avut un ghinion incredibil, care i-a fost fatal.



Acesta a vrut să respecte cu sfinţenie tradiţia funebră, însă atunci când a vrut să coboare sicriul mamei sale Berta, din turnul funerar lakian, împreună cu mai mulţi bărbaţi,  s-a produs tragedia. Sicriul din lemn masiv al răposatei, care avea peste 120 de kilograme, a căzut peste capul şi gâtul fiului ei, care a mai supravieţuit doar până a ajuns la spitalul de pe insula Celebes, unde şi-a dat ultima suflare. La autopsie s-a constatat că victima a avut cutia craniană spartă şi coloana ruptă în zona cervicală.

"În momentul în care coşciugul mamei a fost îndepărtat din turnul funerar lakian, scara improvizată a alunecat şi victima a fost prinsă sub sicriu. Nu poate fi vorba de mână criminală pentru că victima însăşi a fost cea care a montat scara. Este o neglijenţă umană cu nişte consecinţe deosebit de grave", a declarat Julianto Sirait, şeful de poliţie din Tana Toraja.

Oamenii din întreaga comunitate au fost şocaţi şi au spus că mama a vrut să îl ia cu ea pe fiu, ştiind cât de apropiaţi erau aceştia. Trupul neînsufleţit al lui Samen Kondorura a fost depus lângă cel al mamei sale Berta, urmând ca cei doi să fie înmormântaţi împreună.

 Şocant! Un bărbat a fost ucis de sicriul mamei sale