Şocant! O mamă şi-a ucis fiica pentru "a o salva de extratereşti"

Articol de GSP vineri, 11 august 07:22

O femeie din Bath County, Virginia, şi-a ucis fiica Abigail, în vârstă de 6 ani, cu o pușcă, pe data de 4 februarie, însă abia acum au ieşit la iveală detalii absolut şocante din dosar. Surse din anchetă au declarat presei că femeia a precizat, în cadrul audierilor, faptul că a recurs la acest gest pentr a-şi salva fiica de... extratereştri şi a o trimite în rai.



"În declarațiile date, Darla Elizabeth Hise a detaliat că ea credea că fiica sa de 6 ani și fiul ei de 3 ani erau în pericol din cauza extratereștrilor, așa că s-a hotărât să o trimită pe copilă în rai ca să o salveze. Aceasta a mai spus că şi ea are extratereştri în corp şi că ar vrea ca autorităţile să îi scoată de acolo", se arată în moțiunea de la tribunal.

Darla Elizabeth Hise, în vârstă de 27 de ani, era sub infleunţa metamfetaminelor, anfetaminei şi  a marijuanei în momentul în care a fost arestată de poliţie. La spital ea a fost diagnosticată de medici cu "psihoză cauzată de excesul de droguri".

Femeia mai are încă un băiat de trei ani, însă acesta nu a păţit nimic, fiind dat în plasament altei familii.

Darla Elizabeth Hise este acuzată de crimă de gradul întâi, de consum de droguri şi de deţinere ilegală de armă. Procesul acesteia va începe pe 23 august.

Şocant! O mamă şi-a ucis fiica pentru "a o salva de extratereşti"